Amazon zveřejnil první teaser na seriál Pán prstenů

Amazon zveřejnil první teaser na seriál Pán prstenů
Fotografie: Amazon Studios
  • Oficiální název seriálu je The Lord of the Rings: The Rings of Power
  • Uveden bude na Amazon Prime Video 2. září 2022

Amazon po dlouhém čekání zveřejnil první krátký teaser na nový seriál ze světa Pána prstenů. Spolu s krátkou ukázkou odhalil i oficiální název seriálu a datum vydání. Oficiální název seriálu je The Lord of the Rings: The Rings of Power. Jak napovídá, příběh bude sledovat kování původních prstenů moci. Uveden bude na Amazon Prime Video 2. září 2022.

„O tomto titulu si myslíme, že by se mohl rovnat klasikám od Tolkiena. Prsteny moci spojují všechny příběhy Středozemě. Až doposud viděli diváci na obrazovkách příběh pouze jednoho prstenu. Ale původně jich bylo mnoho a my jsme nadšení, že se můžeme podělit o epický příběh všech prstenů,“ řekli pro gadgets360.com tvůrci seriálu Patrick McKay a John D. Payne.


Pán prstenů je nejdražším seriálem v historii. Jen první série stojí 465 milionů dolarů (více než 10 miliard korun). Nejvíce se natáčelo na Novém Zélandu. Na podzim se pak štáb přesunul do Anglie. V hlavních rolích se objeví Cynthia Addai-Robinson, Robert Aramayo, Owain Arthur, Maxim Baldry, Nazanin Boniadi, Morfydd Clark a další.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze