Amazon Prime Video vydalo finální trailer před premiérou Pána prstenů: Prsteny moci

Amazon Prime Video vydalo finální trailer před premiérou Pána prstenů: Prsteny moci
Fotografie: Amazon
  • Premiéra seriálu je plánovaná na 2. září na platformě Amazon Prime Video
  • Hlavní postavou je elfka Galadriel, kterou hraje herečka Morfydd Clark
  • Tvůrci seriálu jsou Patrick McKay a John D. Payne

Pán prstenů: Prsteny moci (The Lord of the Rings: The Rings of Power) vychází na streamovací platformě Amazon Prime Video už příští týden v pátek 2. září. Při premiéře se mohou diváci těšit hned na dva díly najednou. Poté bude každý pátek vycházet jeden díl. Před očekávanou premiérou Amazon vydal finální trailer.

Poslední upoutávka nás zavede na bojiště. Hned poté vidíme elfskou válečnici Galadriel (Morfydd Clark), která sedí u svého mrtvého bratra. „Můj bratr při pátrání po nepříteli položil život. Jeho úkol je nyní můj,“ říká na začátku traileru, zatímco si bere jeho dýku na uctění jeho památky. Trailer ukazuje, že se ve Středozemi něco děje, ale zatím nikdo neví co. Hlavní hrdinové Isildur (Maxim Baldry), Elrond (Robert Arayamo) a zmíněná Galadriel se připravují na příchod zla.


Dále v seriálu hrají Cynthia Addai-Robinson, Owain Arthur Nazanin Boniadi, Ismael Cruz Córdova, Charles Edwards, Trystan Gravelle, Sir Lenny Henry a Ema Horvath. Patrick McKay a John D. Payne jsou tvůrci seriálu. Oba se také podíleli na psaní scénáře. O režii se postarali J.A. Bayona, Wayne Yip a Charlotte Brändström.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze