Apple představil tvOS 12. Má nabídnout dechberoucí zážitky z filmů

Apple představil tvOS 12. Má nabídnout dechberoucí zážitky z filmů
  • Na WWDC 2018 Apple prezentoval nový systém tvOS 12
  • Mezi novinkami zaujme speciální spořič pořízený z Mezinárodní vesmírné stanice

Nový systém tvOS 12 určený pro chytrou televizi Apple TV klade důraz na co nejvyšší kvalitu sledovaného obrazu. V současné době se na iTunes nachází například největší sbírka filmů v HDR. Apple však k vybraným filmům přidá také vysokou zvukovou kvalitu Dolby Atmos. Pakliže máte již nyní nějaký film zakoupený a daný film se objeví s podporou Dolby Atmos, budete si jej moci samozřejmě opětovně stáhnout, a to zdarma.

Apple také přispěchal se zajímavou funkcí snadného přihlašování. Pokud televize pozná, že máte konkrétního poskytovatele kabelového připojení, zpřístupní dle toho jeho multimediální obsah bez nutnosti cokoliv vyplňovat. Tuto novinku však v našich končinách nevyužijete.

Apple TV

Řeč se v případě tvOS 12 stočila také na spořiče obrazovky. Nově u nich vždy uvidíte, kde byly pořízeny, což se hodí. Mnohdy jde o okouzlující záběry a přiznejme si, že nikdo nezná každý kout planety Země. Právě Země bude novým druhem spořiče. Apple nasadí působivé záběry na naší domovskou planetu, které jsou pořízeny z Mezinárodní vesmírné stanice (ISS).

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze