O2 TV má aplikaci pro televize Samsung. V plánu je i řešení pro Android TV a Apple TV

O2 TV má aplikaci pro televize Samsung. V plánu je i řešení pro Android TV a Apple TV
Fotografie: o2
  • Od poloviny října mohou majitelé televizorů Samsung vyrobených v roce 2016 a mladších sledovat O2 TV prostřednictvím stejnojmenné aplikace
  • Tu naleznou v Samsung Storu přímo v televizoru
  • Verzi aplikace pro televize LG a Android TV představí O2 v následujícím roce

V průběhu října mohou diváci otestovat zkušební verzi naší aplikace O2 TV pro chytré televize Samsung. Začátkem listopadu pak bude k dispozici její ostrá verze,“ popisuje ředitelka O2 TV a digitálních služeb Dana Tomášková na o2.cz. Aplikaci mohou využít jak stávající, tak i noví zákazníci. „Stávající zákazníci O2 TV se jednoduše přihlásí pomocí svých přihlašovacích údajů, ti noví si mohou službu vyzkoušet na měsíc za 1 Kč,“ dodává Tomášková.

O2 TV se všemi funkcemi

V aplikaci mohou zákazníci využívat funkce, na které jsou zvyklí z rozhraní běžné O2 TV nebo mobilní aplikace. Nechybí možnost posunu v čase až sedm dní zpět, přeskakování programu, nahrávání nebo vyhledávání pořadů podle názvu nebo žánru. Nově přibyla možnost si přidávat pořady do seznamu Oblíbených. K dispozici je také přehledný televizní program (EPG) nebo sekce Filmy, která zahrnuje oblíbenou O2 Videotéku s filmovými novinkami, ale i filmy, které jsou aktuálně ke zhlédnutí na kanálech, které má zákazník ve svém tarifu. Celkem tak diváci mohou vybírat z více než dvou tisíc titulů.

Technologické požadavky

Aplikaci si mohou ze Samsung Storu stáhnout majitelé chytrých televizorů vyrobených v roce 2016 a novějších. Pro bezproblémové sledování je zapotřebí mít televizi připojenou k internetu o rychlostech 6 až 8 Mb/s. Aplikace O2 TV pro Smart TV umožní sledování v HD rozlišení (1080i).


V průběhu roku 2020 plánuje O2 představit také aplikace pro televizory LG a Android TV, jak potvrzuje v tweetu výše. Následovat by měla verze pro Apple TV.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze