Bose Frames jsou sluneční audio brýle, se kterými můžete poslouchat hudbu

Bose Frames jsou sluneční audio brýle, se kterými můžete poslouchat hudbu
Fotografie: Bose
  • Společnost přichází s modely Soprano, Tenor a Tempo
  • Audio brýle jsou k dispozici za 7 690 korun

Sluneční brýle vlastní téměř každý, a to stejné můžeme říct i o sluchátkách. Napadlo vás ale někdy, že se tyto dva doplňky mohou spojit? Společnost Bose, která se specializuje na audio zařízení různých druhů a podob, totiž ano.

Bose Frames

Cílovým zákazníkem, kterého by tento produkt mohl oslovit, je člověk, jenž se rád prochází městem, parkem i lesem a užívá si běh na nových stezkách nebo jiné sportovní aktivity. Společnost totiž uvedla na trh sluneční audio brýle Bose Frames, které kromě ochrany očí plní i funkci bezdrátových sluchátek.

Brýle jsou vybaveny miniaturní sadou reproduktorů, které neruší lidi kolem. Jejich majitel zároveň nebude působit „nepřístupně“, protože na první pohled nikdo nepozná, že mu v uších hraje jeho oblíbená hudba. V obroučkách je zabudovaný také mikrofonní systém, který umožňuje přijímat hovory na cestách a mluvit s volnýma rukama.

Bose Frames
Bose Frames Tempo

První generace těchto audiobrýlí byla uvedena na trh v roce 2019. Nyní je k dispozici druhá, vylepšená generace, která rozšířila možnosti i funkce a přidala model navržený pro sportovní využití. Sportovní verze Bose Frames Tempo hraje oproti ostatním modelům hlasitěji a nabízí výraznější basy. Pohodlné brýle Tempo drží na hlavě i při sportu a jsou odolné vůči vodě dle specifikace IPX4. Na jedno nabití navíc vydrží hrát až 8 hodin.

Bose Frames Tenor a Soprano

Bose Frames Tenor a Soprano mají prémiový luxusně vypadající design a plnější zvuk s důraznějšími hloubkami. Oproti svým předchůdcům toho také více vydrží a na jedno nabití budou hrát až 5,5 hodiny. Všechny verze stojí shodně 7 690 korun.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze