Bose na našem trhu představuje Smart Soundbar 300 pro chytré ozvučení

Bose na našem trhu představuje Smart Soundbar 300 pro chytré ozvučení
Fotografie: Bose
  • Výrazně vylepšuje zvuk plochých televizorů, zlepšuje srozumitelnost filmových dialogů
  • Podporuje ovládání skrze aplikaci pro chytré telefony
  • Umožňuje si vychutnat hudbu z internetových rádií a populárních služeb Spotify, Deezer, TuneIn a dalších
  • Doporučená koncová cena v ČR činí 12 490 Kč

Americký výrobce audiotechniky Bose uvádí na náš trh nový Smart Soundbar 300, který se zařazuje mezi základní model Bose TV Speaker a špičkový Bose Soundbar 700. Bose Smart Soundbar 300 dokáže vytvořit z jednoho přístroje o rozměrech 5,6 cm × 69,5 cm × 10,3 cm umístěného pod televizorem působivý prostorový zvuk, zlepšuje čistotu a srozumitelnost dialogů a nabízí až neuvěřitelně bohaté basy pro filmy, hudbu i hry. Prostorový zvuk vytváří dva z celkem pěti instalovaných reproduktorů, které jsou umístěny v bocích soundbaru a vysílají zvuk, který se následně odráží od stěn. Zapojení je velmi snadné – stačí propojit s televizorem pomocí HDMI nebo optického audio kabelu a spárovat s domácí Wi-Fi sítí.

Bose Smart Soundbar 300

Chytré ozvučení a propojení s dalšími produkty

Již název Bose Smart Soundbar 300 naznačuje, že novinka je vybavena řadou chytrých funkcí. Pomocí aplikace pro chytré telefony Bose Music můžete soundbar ovládat, jednoduše procházet a vybírat obrovské množství online hudby a internetových rádií z populárních služeb Spotify, Deezer, TuneIn a dalších, a také pracovat s hlasovými asistenty Alexa a Google Asistent (v naší zemi nejsou zatím tyto služby podporovány). Kromě toho lze spolu s kompatibilními reproduktory snadno vytvářet skupiny, a zajistit tak komplexní bezdrátový systém ozvučení domácnosti ovládaný z telefonu. Vybírejte si, ve kterých místnostech bytu a jak hlasitě bude hrát stejná hudba. Největší možnosti a komfort nabízí v tomto ohledu propojení s dalšími kompatibilními reproduktory Bose (řady Home Speaker). Dále lze soundbar propojit s produkty kompatibilními s protokolem AirPlay 2 a Spotify Connect.


Chcete sledovat televizi a nerušit ostatní členy domácnosti? Pro tento účel je k dispozici technologie Bose SimpleSync, která umožňuje mimořádně jednoduché spárování soundbaru s kompatibilními produkty Bose, například sluchátky.

Možnost rozšíření na plnohodnotné domácí kino

Uživatelé, kteří chtějí ještě silnější zážitek, mohou k Bose Smart Soundbar 300 připojit navíc bezdrátový basový reproduktor Bose BassModule 500 a bezdrátové zadní reproduktory Bose Surround Speakers.

Bose TV Speaker je nyní k dispozici u autorizovaných prodejců Bose za doporučenou koncovou cenu 12 490 Kč.

tisková zpráva,
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze