Chcete vysávat opravdu moderně? Samsung má řešení

Chcete vysávat opravdu moderně? Samsung má řešení
  • Společnost Samsung představuje inovované modely svých oblíbených vysavačů
  • Její portfolio rozšiřují robotický Powerbot VR20R7250WC a tyčový Power Stick VS03R6523J1
  • Oba jsou vybaveny antistatickým semišovým kartáčem, který účinně zachycuje i mikroskopický prach

Powerbot VR7200: „prachožrouť“ i bez metliček

Pověrám a mýtům, že robotické vysavače nevysávají a jen zametají, je od modelové řady Samsung Powerbot konec. Nový model od Samsungu totiž nepoužívá běžné metličky, protože je nepotřebuje. Na úklid využívá silný 130W motor, který prach a špínu spolehlivě vysaje. Ve spojitosti s jedinečnou technologií Edge Clean vyčistí rohy a hrany místnosti pomocí výsuvné lišty. Technologie Intelligent Power Control automaticky přizpůsobuje sací výkon podle vysávaného povrchu. Bezsáčková filtrační technologie Cyclone Force udržuje stálý sací výkon vysavače. Navíc je doplněn o omyvatelný pěnový filtr s mikrofiltrem. Motor je napájen 21,6V Li-Ion baterií s kapacitou 3 600 mAh.

Samsung Powerbot VR7200

Nová řada Samsung Powerbot VR7200 byla doplněna o speciální rotační semišový antistatický kartáč, který obsahuje stříbrná vlákna Soft Roller Wide Brush, která svou rotací staticky elektrizují drobné částice prachu a tím je vysávání efektivnější a zároveň šetrné k podlahám. Kartáč obsahuje speciální systém čištění namotaných vlasů, který je sám ve výrazném množství odstraní. Šířka čistícího kartáče je až 278 mm, díky čemuž je vysávání domácnosti velmi rychlé.

Novinka je navíc vybavena i senzory proti pádu, vizuálním navigačním systémem Visionary Mapping Plus a FullView Sensorem 2.0, který ve velké míře zcela zamezuje nárazům do okolí a nově byl doplněn o 3-axisgyro optický senzor pro rychlejší a vylepšenou navigaci a pohyb v prostoru. Úklid je možné provést i pomocí dálkového ovládání Point Cleaning, se kterým stačí ukázat na místo, jež chcete vyčistit, a vysavač k němu sám přijde bez nutnosti přenášení. Jeho ovládání je však možné i prostřednictvím Wi-Fi s plně autonomním nastavením přes aplikaci Samsung SmartThings. Prostor, který má vysavač uklidit, je možné vymezit i magnetickou páskou.

Power Stick VS03R6523J1: tyčový pomocník 2v1

Nový tyčový bezsáčkový vysavač Samsung Power Stick VS03R6523J1 je zařízením 2v1. Můžete ho používat jako klasický, nebo jako ruční vysavač. Novinka je rovněž vybavena semišovým antistatickým rotačním kartáčem obohaceným o stříbrná vlákna (Anti-tangle Soft Action Brush). Stejně jako předchozí modely má systém čištění EzClean neboli vysáté nečistoty stačí jen jednoduše vysypat. Zároveň odpadá problém s množstvím namotaných vlasů.

Samsung Power Stick VS03R6523J1.

Technologie Cyclone Force a Bezsáčková filtrace s omyvatelným pěnovým filtrem a s mikrofiltrem se postarají o stálý sací výkon i po naplnění 0,3l dvoukomorové nádoby. O silný sací výkon se stará 170W motor, který pohání 21,6V Li-Ion, uživatelsky snadno vyměnitelná 1800mAh baterie s LED indikací kapacity a módu vysávání. Výdrž na jedno nabití, které trvá do plné kapacity 3 hodiny, vystačí na 30 minut konstantního vysávání. Speciální příslušenství v podobě prodloužené tyče se postará o čistotu i v rozích stěn.

Ceny a dostupnost

Oba modely budou v prodeji od druhé poloviny června. Doporučená maloobchodní cena modelu Powerbot VR20R7250WC bude bezmála 24 tisíc Kč a modelu Power Stick VS03R6523J1 bezmála 8 tisíc Kč.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze