Další sci-fi od Apple TV+ se jmenuje Constellation

Další sci-fi od Apple TV+ se jmenuje Constellation
Fotografie: Apple TV+
  • V hlavní roli uvidíme Naopmi Rapace
  • Ta hraje astronautku, která po návratu na zem zjistí, že klíčkové části jejího života jako by chyběly

Streamovací služby ze své podstaty cílí na skupinu, která má v oblibě techniku a vědu. Tato jednoduchá premisa stojí za tím, že poslední dekáda se jeví jako zlatý věk pro sci-fi – když už ne co do kvality, tak alespoň do kvantity. A streamovací služba Applu se v tomto ohledu činí dvojnásob. V poslední době tu máme ságu For All Mankind, napínavé Silo, Invasion nebo dokonce Nadaci.

Constellation
Jednu z hlavních rolí si zahraje i Jonathan Ray Banks, které znáte nesjpíše jako Mika Ehrmantrauta z Perníkového táty.

Pokud tyto seriály patří mezi vaše oblíbené, pak si do kalendáře poznačte datum 21. února 2024. Na tento den Apple TV+ slibuje akční psychologický thriller Constellation s Noomi Rapace a Jonathanem Banksem v hlavních rolích.

Kromě data premiéry a dvou fotografií zveřejnil Apple TV+ pouze lehký nástin děje, nicméně už to stačí. Rapaceová hraje Jo - astronautku, která se po katastrofě ve vesmíru vrací na Zemi, aby zjistila, že klíčové části jejího života jako by chyběly. Akcí nabité vesmírné dobrodružství je průzkumem temných stránek lidské psychologie a zoufalou snahou jedné ženy odhalit pravdu o skryté historii vesmírného cestování a získat zpět vše, co ztratila.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze