Další streamovací služba dorazila. Canal+ můžete mít za 189 Kč měsíčně

Další streamovací služba dorazila. Canal+ můžete mít za 189 Kč měsíčně
Fotografie: Canal+
  • Služba se zaměřuje spíše na akční filmy a sport
  • Nabídne například kompletní přenosy z fotbalové Premier League
  • Sledovat lze současně až na 4 zařízeních
  • Maximem je Full HD rozlišení

Streamovací služby na českém trhu přibývají jaku houby po dešti a platit si všechny už znamená, že za ně vynaložíte více než tisíc korun měsíčně. Není to tak dávno, co jsme přivítali službu SkyShowtime a aktuálně byla představena další s názvem Canal+. Nový hráč na trhu cílí především na mužské konzumenty sportu a akčních filmů.

Canal+

Nabídka se proto opírá o oblíbenou Premier League, což je nejvyšší anglická fotbalová liga, ze které budete moci sledovat veškeré zápasy každého kola. Kromě toho bude k dispozici videotéka se seriály a filmy, Canal+ dokonce má lákat i na tvorbu běžně dostupnou skrze Apple TV+. Konkrétní novinky však v tomto ohledu nejsou vůbec známé. Streamovací službu můžete sledovat skrze mobilní zařízení s Androidem či iOS, případně na chytrých televizích. Ověřenou dostupnost máme pro systém Android/Google TV. Herní konzole společnost nijak nezmiňuje, naopak dodává možnost sledovat přímo ve webovém prohlížeči bez nutnosti cokoliv instalovat. Streamovat můžete současně na čtyřech různých zařízení, pakliže půjde o obsah z videotéky. Jelikož však dostanete i přístup ke kanálům Canal+ Sport a Canal+ Action s lineárním televizním vysíláním, v jejich případě je možné sledování jen na dvou zařízeních současně.

Nejvíce bude zájemce jistě zajímat předplatné. Canal+ nabízí pouze jeden tarif, který vás vyjde na 189 Kč měsíčně, přičemž není k dispozici žádná startovací akce ani možnost ušetřit při roční platbě. Služba při porovnání běžných cen patří spíše k těm levnějším. Na druhou stranu je nutné se smířit s horší kvalitou obrazu, kdy vrcholem je Full HD.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze