Druhá série Rodu draka a korejská reality show plná děsu

Novinky pro tento týden na Netflixu a Maxu
Druhá série Rodu draka a korejská reality show plná děsu
Fotografie: Tereza Lásková, fZone.cz
  • Jenna Ortega se objeví na Maxu v dramatu Premiantka
  • Jessica Alba na Netflixu je hvězdou akčního filmu Tvrdá odplata
  • A v nabídce je také komedie Zapeklité dědictví

Tento týden streamovací platformy uvedou další nové seriály, filmy a dokumenty. Nejvíce se mohou těšit fanoušci seriálu Rodu draka, jelikož dnes byla uvedena premiéra prvního dílu. Netflix láká na akční film s Jessicou Alba nebo korejskou reality show.

Rod draka

Od dnešního dne se můžete podívat na Maxu na první díl druhé série Rodu draka. Jedná se o prequel k seriálu Hra o trůny, jež se odehrává přibližně 200 let předtím. Na konci první řady jsme mohli vidět smrt krále Viseryse. I když měla na trůn usednout jeho dcera Rhaenyra, byl zvolen Aegon. Když navíc zjistí, že její syn Lucerys byl v boji zabit Aemondem, je odhodlaná jej pomstít. Je tak zřejmé, že v druhé sérii se můžeme těšit na nelítostné boje, kde draci budou muset ukázat svoji sílu.

Tvrdá odplata

Od pátku 21. června se můžete na Netflixu podívat na akční film s Jessicou Alba. Ta pracuje u speciálních jednotek a během mise se dozvídá, že její otec zemřel. Rozjede se tak zpět do svého rodného města, kde zdědila i místní bar. Postupem času ale zjišťuje, že otec byl nejspíše zavražděn a začne tak za pomoci kolegy ze speciálních jednotek zjišťovat, co a hlavně kdo za jeho smrtí stojí.

Zapeklité dědictví

Zapeklité dědictví

Od středy bude na Netflixu dostupná polská komedie, která ukáže, co jsou lidé schopni udělat pro peníze. Smrt vynálezce a moderátora show dá dohromady jeho příbuzné, které se s ním ale vůbec nestýkali. Dědictví chce získat každý, ale nebude to tak snadné. Zemřelý totiž pro ně připravil hru, kterou musí vyhrát, aby dědictví získali.

Premiantka

Studentka Cairo Sweet (Jenna Ortega) žije sama v obrovském domě, jelikož její rodiče neustále cestují. Soustředí se zejména na čtení a sama by se chtěla stát spisovatelkou. Její učitel Jonathan Miller (Martin Freeman) jí dá za úkol, aby sepsala esej. Ona mu odevzdá povídku o tom, jak si představuje jejich milostný vztah. Cairo je do Jonathana zamilovaná a evidentně je náklonnost oboustranná. Vzniká tak rozpor mezi vášní a tím, co je správné. A i správné rozhodnutí může vést k potížím. Nejnovější drama si můžete pustit na Maxu.

Záhadologové

Korejské reality show získávají na oblibě a další uvede Netflix už v úterý. Pokud vás bavila soutěž Ďáblův plán, pak vás bude rozhodně bavit i tato strašidelná show. Zúčastní se jí opět známé osobnosti, které budou řešit nejrůznější úkoly, jež nebudou úplně nejjednodušší. Bude potřeba zapojit logické myšlení, spojit síly a mít trochu odvahy, aby soutěžící vyřešili záhadu.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze