Max přidal do své nabídky pořady TLC. Které nejbizarnější musíte vidět?

zhodnocení
Max přidal do své nabídky pořady TLC. Které nejbizarnější musíte vidět?
Fotografie: Tereza Lásková, fZone.cz
  • Program je zaměřen spíše na ženské publikum
  • Můžete se podívat na lidi, kteří nechtějí nic utratit, nebo nakupují jen v případě, že mají slevový kupon
  • V nabídce jsou také nejrůznější reality show, které sledují příběhy obyčejných lidí

Streamovací platforma Max má ve své nabídne mimo jiné i programy televizní stanice TLC. Pokud tuto stanici neznáte, je zaměřena na životní styl, zajímavé lidské osudy, reality show, i nejrůznější lékařské zákroky a léčby. Zaměřena je tedy zejména pro ženské publikum, to ale neznamená, že některé programy nemohou zaujmout i opačné pohlaví. TLC se vyznačuje sledováním výjimečných lidských osudů, hledání lásek a sleduje životy mnoha lidí, kteří jsou – ať už jakkoliv – jiní. Které seriály byste si neměli nechat ujít?

Extrémní držglešle

Pokud se snažíte něco ušetřit a máte pocit, že víc už to nejde, pak se v tomto seriálu dozvíte, že to rozhodně jde. Otázkou ale je, co jste schopni obětovat. V několika řadách vám seriál ukáže ty největší šetřílky, kteří jsou schopní udělat prakticky cokoliv, jen aby ušetřili cent. Uvidíte tak vybírání popelnic za vidinou jídla zdarma, přidělování toaletního papíru, praní prádla při sprchování, ale i domácí trhání zubů kvůli ušetření peněz za doktora.

Můj 270kilový život

Dr. Nowzaradan neboli doktor Now se zaměřuje na morbidně obézní pacienty a pomáhá jim zpět k normálnímu životu. Pracuje v nemocnici se specializací na obézní lidi v Houstonu v Texasu a seriál sleduje jeho pacienty, většinou po dobu jednoho roku. Můžete tak vidět jejich odhodlání, kdy nejdříve musí zhubnout, aby bylo možné je uspat a provést zmenšení žaludku a pak jak postupně hubnou a mění se jim život. Uvidíte případy, kdy jsou lidé odhodlaní a dodržují přesné plány, ale i ty, kteří se neustále vymlouvají a nejsou schopní přestat jíst.

Welcome to Plathville

Welcome to Plathville

Tento seriál sleduje osudy neobvyklé rodiny, kde děti vyrůstají úplně jinak. Barry a Kim mají celkem devět dětí, a to od předškoláků, až po dospělé. Rodinu můžete sledovat od začátku, kdy se nejstarší syn ožení a začne tak objevovat nejrůznější možnosti života, zatímco jeho sourozenci se učí doma a jsou odstřihnutí od všech moderních vymožeností. Jak ale postupně rostou, začne je venkovní život lákat a chtějí zjišťovat, co vše se dá dělat. To ovšem dělá rozbroje v rodině a dochází tak k čím dál větším hádkám.

Extrémní kuponové slevy

Pokud sledujete nejrůznější akce v obchodech a nakupujete podle toho, co je kde ve slevě, pak vás tento seriál bude bavit. Seznámíte se s lidmi, kteří v Americe sbírají slevové kupony a podle nich jsou následně schopni ušetřit téměř 100 % z původní ceny. Většina z nich stráví hledáním kupónů a jejich následným rozdělováním stejně hodin, jako by pracovali na plný úvazek. Někteří si dělají opravdu velké zásoby, jiní tyto nákupy darují nejrůznějším organizacím.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze