Dům ze seriálu Sexuální výchova je na prodej za 1,5 milionu liber

Dům ze seriálu Sexuální výchova je na prodej za 1,5 milionu liber
Fotografie: Netflix
  • Pozemek, na kterém je nemovitost postavená, se nachází v Symonds Yat s výhledem na řeku Wye v hrabství Herefordshire
  • V domě se nachází pět ložnic se třemi koupelnami umístěných ve třech podlažích
  • Dům nabízí k prodeji bristolská pobočka realitní kanceláře Knight Frank

Každý fanoušek seriálu Sexuální výchova pozná tento dům na první pohled. Jedná se o domov Otise a jeho matky, sexuální terapeutky, Jean. Je to úžasná nemovitost v Symonds Yat s výhledem na řeku Wye v hrabství Herefordshire. A nyní si ji může kdokoliv vlastnit – je na prodej za 1,5 milionu liber (přes 42 milionů korun).


Bývalá rybářská chata z 18. století, v níž se lovili lososi, se objevuje v oblíbeném komediálním dramatu o dospívání od prvního uvedení v roce 2019. Rozlehlou chatu s pěti ložnicemi a třemi koupelnami na třech podlažích prodává bristolská realitní kancelář Knight Frank. Na webových stránkách realitní kanceláře je popsána jako „zcela výjimečná s nádherným výhledem na soutěsku Wye“ z osamoceného lesního prostranství. Dům s norským designem byl při koupi současným majitelem v roce 2002 kompletně zrekonstruován - práce zahrnovaly přístavbu zimní zahrady s jídelnou, na zakázku vyrobenou kuchyň z lakovaného dřeva a moderní koupelnu a sprchový kout.

Rozloha pozemku je 4,52 akrů (1,8 hektaru), včetně velkého rovného trávníku a altánu a jižně od schodů se nachází starý ovocný sad. Jsou zde také dva skleníky, přístavek a zahradní kuchyně. Dokonce je zde možnost koupit starou kapli, která se nachází hned na konci dlouhé příjezdové cesty k nemovitosti. James Toogood, vedoucí bristolské pobočky realitní kanceláře Knight Frank, uvedl pro bbc.com, že skutečnost, že je nemovitost tak dobře známá, jí jen přidává na atraktivitě.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze