HBO Max dnes odstartovalo vysílání v Česku

HBO Max dnes odstartovalo vysílání v Česku
Fotografie: HBO
  • HBO Max zcela nahradí službu HBO GO
  • Všichni předplatitelé mají možnost získat do konce března slevu 33 % na měsíční předplatné
  • Od 1. dubna 2022 pak za službu zaplatíte 199 Kč

Dlouho očekávaný den pro všechny fanoušky filmů a seriálů nastal. Dnes HBO spouští v Česku službu HBO Max. Jak jsme vás už před časem informovali, HBO Max zcela nahradí HBO GO. Stejně to platí také, pokud máte účet například u internetové televize SledováníTV, ke kterému se vázal balíček HBO GO. Přihlašovací údaje lze použít k přihlášení do HBO Max. Podobně to platí i u dalších operátorů nabízejících balíček HBO GO v rámci tarifu.


Noví a stávající předplatitelé navíc mají možnost získat do konce března slevu na měsíční předplatné ve výši 33 %. Pak je sledování HBO Max bude měsíčně stát pouhých 132 Kč. Takže stačí do konce března přejít z HBO GO na HBO Max nebo si začít nově tuto streamovací platformu předplácet. Navíc se nejedná pouze o dočasnou akci, ale tato cena vám zůstane, dokud si předplatné nezrušíte. Od 1. dubna 2022 pak zaplatíte 199 Kč.

HBO Max

A jak přejít na HBO Max? Stačí si stáhnout novou aplikaci HBO Max. HBO vás poté už automaticky převede na novou streamovací službu. A samozřejmě vám také automaticky začne platit již zmíněná sleva 33 %.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze