HBO Max dorazí 8. března do ČR. Lákat bude na výraznou slevu předplatného

HBO Max dorazí 8. března do ČR. Lákat bude na výraznou slevu předplatného
Fotografie: HBO
  • Noví i stávající předplatitelé získají 33% slevu na předplatné, a to napořád
  • V nabídce bude sledování na třech zařízeních současně a 5 profilů
  • Uživatelům HBO GO se vše automaticky převede

Po dlouhém čekání se na českém trhu objeví inovovaná streamovací služba kanálu HBO. Doposud se čeští diváci museli spoléhat pouze na HBO GO, které oproti konkurenci zaostávalo nejen v komfortu sledování, ale i v doplňkových možnostech. 8. března se však na českém (ale i slovenském) trhu spustí služba HBO Max, která HBO GO okamžitě zcela nahradí.


Kolik bude HBO Max stát?

Hojně diskutovaná byla cena. Za současné HBO GO platí diváci vcelku sympatických 159 Kč měsíčně, přičemž se předpokládalo, že s příchodem služby Max dojde ke zdražení, což se potvrdilo. Standardní cena HBO Max bude 199 Kč za měsíc a prozatím provozovatel zmiňuje pouze jeden jediný tarif. Pro nové i stávající zákazníky si však HBO připravilo velmi lákavou 33% slevu na předplatné. Co to v praxi znamená?

Pokud na HBO Max automaticky přejdete z HBO GO, nebo si HBO Max aktivujete v období od 8. března do 31. března, získáte onu zmíněnou slevu 33 % a měsíčně vás služba vyjde pouze na 132 Kč. Vynikající zprávou je, že nejde o slevu dočasnou, ale trvalou. Platná bude do té doby, dokud své předplatné nezrušíte, teoreticky tedy napořád.

Služba měsíční cena
HBO Max (akční cena) 132 Kč
HBO Max (cena od 1. dubna) 199 Kč
HBO GO 159 Kč

Mám HBO GO, co dělat?

Pokud již nyní využíváte službu HBO GO, nemusíte se vůbec o nic starat. HBO vás automaticky převede na vylepšenou variantu Max, přičemž vám jakožto stávajícímu zákazníkovi uplatní výše zmíněnou 33% slevu. Jediné, co budete muset udělat vy sami, je, stáhnout si novou aplikaci HBO Max.

Jaké novinky HBO Max přinese?

HBO Max přinese větší komfort při sledování. V prvé řadě zvládne 3 souběžné streamy, zatímco HBO GO podporovalo sledování jen na dvou zařízeních současně. Vhod přijdou též uživatelské profily až pro 5 členů. Například každý člen vaší domácnosti tak bude mít nabídku uzpůsobenou svým preferencím. HBO GO uživatelské profily v nabídce nemělo, ale dnes jde o běžnou funkci, kterou má například konkurenční Netflix nebo služba SledovaniTV. Samozřejmostí bude možnosti si tituly stahovat a pouštět například na mobilních zařízeních i ve chvílích, kdy budete mimo signál. HBO Max bude také konečně nabízet kvalitu 4K s HDR a zvukem Dolby Vision 7.1.4. V neposlední řadě se lze těšit na filmové novinky od Warner Bros. již 45 dní po premiéře v kinech, a to bez příplatků.

HBO Max

Jak to bude s aplikací?

V současné době se pro streamovací službu HBO využívá na českém trhu aplikace HBO GO. Ta však od 8. března přestane být funkční a plně ji nahradí chystaná aplikace HBO Max. Ta bude samozřejmě dostupná pro všechny obvyklé platformy, jako je Android TV, Apple TV, Samsung TV (Tizen), PlaysStation 4, PlayStation 5, XBox One, XBox Series X/S, Android, iOS a samozřejmě i skrze webový prohlížeč. Ze strany uživatelé tak bude nutné aplikaci stáhnout a nově se do ní přihlásit.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze