HBO potvrdilo natáčení třetí řady seriálu Euphoria

HBO potvrdilo natáčení třetí řady seriálu Euphoria
Fotografie: HBO
  • Druhou řadu sleduje dvakrát více diváků než první
  • První díl druhé série sledovalo celkem 14 milionů diváků
  • HBO zatím neprozradilo datum vydání třetí řady

Druhou řadu oblíbeného seriálu Euphoria mohou diváci v současné době sledovat na HBO GO. Euphoria sklízí velký úspěch a fanoušci se dožadují dalšího pokračování. Tvůrci přání vyslyšeli a oficiálně oznámili natáčení další série.


Seriál z prostředí střední školy, který dokonce vyhrál cenu Emmy, má nyní dvakrát více diváků než při vysílání první řady. První díl druhé série sledovalo celkem 14 milionů diváků. „Sam Levinson, Zendaya, celé obsazení a štáb seriálu posunuli 2. řadu do mimořádných výšin, zpochybnili klasickou vypravěčskou formu a přitom zachovali duši seriálu. Jsme velice poctěni, že můžeme pracovat s tímto nadaným a nesmírně talentovaných týmem. Už nemůžeme být více nadšení, že s nimi budeme pokračovat v naší cestě do 3. série,“ uvedla producentka Francesca Orsi v prohlášení.


Tvůrce Sam Levinson bude pokračovat v práci i na třetí sérii. Stejně tak se znovu můžeme těšit na Zendayu jako sedmnáctiletou Rue a další oblíbené postavy. HBO zatím neprozradilo datum vydání. Prozatím nám musí stačit poslední 4 díly druhé řady. Podle variety.com bude finální díl odvysílán 27. února 2022.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze