Henry Cavill se už v roli Supermana nevrátí

Henry Cavill se už v roli Supermana nevrátí
Fotografie: DC Studios
  • Noví šéfové DC Studios herce vyřadili z role Supermana necelé dva měsíce poté, co oznámil svůj návrat
  • Henry Cavill se objevil jako Superman během potitulkové scény nejnovějšího snímku DC – Black Adam
  • Jako důvod uvedli natáčení filmu, který se zaměří na jeho minulost

Fanoušci DC po celém světě minulý týden ve středu společně truchlili, když britský herec Henry Cavill uvedl, že už nebude nosit červený plášť jako Superman. Noví šéfové DC Studios ho z role Supermana vyřadili jen necelé dva měsíce poté, co oznámil svůj návrat k roli. James Gunn a Peter Safran převzali DC koncem října. Právě v době, kdy se Henry Cavill objevil jako Superman během potitulkové scény snímku Black Adam. Díky tomu o jeho návratu do role nikdo nepochyboval.

„Právě jsem měl schůzku s Jamesem Gunnem a Peterem Safranem a je to smutná zpráva. Nakonec se nevrátím jako Superman,“ uvedl Henry Cavill na sociálních sítích. „Toto oznámení pro mě není nejjednodušší, ale takový je život. Střídání stráží je něco, co se děje. Respektuji to,“ dodal a pokračoval: „James a Peter musí vybudovat nový vesmír. Přeji jim a všem, kdo se na tom podílejí, hodně štěstí.“


Jak uvádíbbc.com, Henry Cavill ztvárnil Supermana ve filmu Muž z oceli v roce 2013 a ve filmu Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti v roce 2016, o rok později v Lize spravedlnosti. Herec také koncem října oznámil svůj odchod ze Zaklínače od Netflixu. Nahradí ho Liam Hemsworth. Fanoušci po tomto oznámení začali spekulovat, že by herec mohl nyní převzít roli Jamese Bonda. To jsou ale zatím opravdu pouhé spekulace.

James Gunn na Twitteru uvedl, že příběh se nyní zaměří na Supermanovu minulost, z toho důvodu ho nebude hrát Henry Cavill. „Právě jsme se setkali s Henrym. Jsme jeho velcí fanoušci. Mluvili jsme spolu o řadě skvělých možností spolupráce, které se mohou do budoucna naskytnout,“ dodal Gunn.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze