Byl zveřejněn první trailer k filmu Aquaman a ztracené království

Byl zveřejněn první trailer k filmu Aquaman a ztracené království
Fotografie: Warner Bros./DC
  • Film bude mít i přes zpoždění kvůli koronaviru a stávce herců a scénáristů premiéru 21. prosince
  • V hlavních rolí se opět představí Jason Momoa, Amber Heard i Nicole Kidman
  • Black Manta se znovu pokusí zničit Aqumana, tentokrát pomocí Černého trojzubce

Warner Bros. na konci tohoto roku vpustí do kin pokračování Aquamana pod názvem Aquman a ztracené království. Ačkoliv se jedná o jednoho z méně populárních hrdinů DC ve filmu, jeho první snímek byl uznávaný kritiky a celosvětově vydělal před jednu miliardu dolarů. Bylo tak zřejmé, že se dočkáme pokračování. I když celé natáčení doprovázela podle collider.com pandemie koronaviru a docházelo tak ke zdržení, snímek u nás můžete vidět od 21. prosince.

Stejně jako v prvním filmu uvidíme v hlavních roli Jasona Momoa, který hraje Arthura Curryho, krále Atlantidy. Jeho matku jako královnu Atlannu si také znovu zahraje Nicole Kidman a uvidíme i Amber Heard jako Meru, princeznu Xebel. Děj bude opět směřovat ke zničení Aqumana Black Mantou, který se chce pomstít za smrt svého otce.

Tentokrát je Black Manta impozantnější než kdykoli předtím a ovládá sílu mýtického Černého trojzubce, který uvolňuje prastarou a zlovolnou sílu. Aby ho porazil, Aquaman se obrátí na svého uvězněného bratra Orma, bývalého krále Atlantidy, aby vytvořil nepravděpodobné spojenectví. Společně musí dát stranou své neshody, aby ochránili své království a zachránili Aquamanovu rodinu a svět před nevratným zničením,“ popisuje děj filmu dcupdates.org.


Premiéra filmu je za více jak tři měsíce a Warner Bros. tak zatím vydalo 30sekundovou upoutávku. Oficiální trailer má podle screenrant.com vyjít ve čtvrtek, kde asi bude z příběhu ukázáno více. Ačkoliv i tento film byl poznamenám stávkou herců a scénáristů, premiéra byla na konec prosince potvrzena. To neplatí například o snímku Duna: část druhá, která měla vyjít v listopadu, ale kvůli stávce by ji herci nemohli propagovat a její premiéra tak byla odložena na březen příštího roku.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze