Hvězdy filmu Barbie se znovu potkají na plátně. V jakém filmu si spolu zahrají?

Hvězdy filmu Barbie se znovu potkají na plátně. V jakém filmu si spolu zahrají?
Fotografie: unsplash.com
  • Margot Robbie a Ryan Gosling si společně zahrají v prequelu filmu Dannyho parťáci
  • Zatím není jasné, kdy se snímek dostane do kin

Po ohromujícím úspěchu filmu Barbie se Margot Robbie a Ryan Gosling chystají vrátit na velké filmové plátno v dalším společném počinu jako hvězdy připravovaného prequelu známé klasiky Dannyho parťáci. Producent nového filmu Josey McNamara v rozhovoru pro GamesRadar uvedl, že je přesvědčen, že Robbie a Gosling odvedou skvělou práci. Zatím není jasné, kdy bude film natočen a dostane se na filmová plátna.


„Těším se, až to lidé zažijí, až to bude hotové. Margot Robbie a Ryan Gosling jsou spolu úžasní,“ doplnil. Režisérem snímku je Jay Roach, který zatím prozradil pouze to, že se děj filmu odehrává v Monte Carlu v 60. letech minulého století. Snímek Dannyho parťáci měl poprvé premiéru v roce 2001 a zahráli si v něm George Clooney, Brad Pitt, Matt Damon a Julia Roberts a vznikla tři pokračování, včetně ženského spin-offu s názvem Debbie a její parťačky se Sandrou Bullock, Rihannou, Anne Hathaway a dalšími.

Chemie na plátně mezi Robbie a Goslingem v Barbie bylo nepopiratelná a jejich výkony byly široce oslavovány jak filmovými diváky, tak kritiky. Snímek zaznamenal velký kasovní úspěch. Vydělal více než 1 miliardu dolarů. Zatím jde o nejvýdělečnější film letošního roku.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze