Chcete vědět, jak byste vypadali jako Barbie? Pomůže vám AI

Chcete vědět, jak byste vypadali jako Barbie? Pomůže vám AI
Fotografie: unsplash.com
  • Film Barbie můžete aktuálně vidět v kinech
  • Z vaší fotky dokáže umělá inteligence vytvořit vlastní panenku
  • Obrázek si můžete stáhnout zdarma s vodoznakem, nebo za poplatek bez vodoznaku

V posledních týdnech nás zasáhla Barbie mánie, jelikož do kin vstoupil stejnojmenný snímek. V hlavních rolích můžeme vidět Margor Robbie a Ryane Goslinga, kteří jsou již oba podle comicbook.com nominovaní na Oscara za role Barbie a Kena. Film od režisérky Grety Gerwingové, který se stal nejvýdělečnějším filmem režírovaný ženou, pojednává o neexistující zemi Barbie Land, kde žijí jen Barbie a Kenové. Jednoho dne se ale Barbie ocitne ve skutečném světě a musí vyřešit svoji existenční krizi a najít dívku, která si s ní hraje. Spolu s ní se do reálného světa dostane i Ken a zápletka je na světě.

Ať už jste film viděli, nebo se na něj teprve chystáte jít do kina, můžete si vyzkoušet, jak byste vypadali, kdybyste se stali panenkou od Mattela. Jak? Pomůže vám k tomu umělá inteligence, která na základě vložené fotky vytvoří Barbie. Stačí navštívit stránky BaiRBIE.me, vložit vaši fotografii, vybrat si mezi Barbie a Kenem a doplnit informace, jak by měla panenka vypadat (barva vlasů, kůže, rasa). Nakonec vepíšete svůj e-mail a za okamžik se vám ukáže panenka, která je vám ve tváři podobná.


Vlastních obrázků můžete nahrát kolik jen chcete, ale počítejte s tím, že se vám zobrazí vždy s vodoznakem internetové stránky. Pokud byste chtěli fotku bez vodoznaku, je potřeba zaplatit 1,99 dolaru (44 korun). Jestliže se vám vygenerovaný obrázek moc nezamlouvá, můžete pod ním zvolit možnost „Regenerate“ a web vám nabídne jiný, kde máte jinak upravené vlasy a máte na sobě i jiné oblečení.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze