Komedii Once Upon a Star budeme moci shlédnout na Netflixu už v říjnu

Komedii Once Upon a Star budeme moci shlédnout na Netflixu už v říjnu
Fotografie: Netflix
  • Thajskou komedii, která se odehrává v 60. letech, můžete shlédnout od 11. října
  • Režisér tak chtěl vyjádřit díky thajskému filmovému průmyslu
  • Film sleduje čtyřčlenný štáb, který objíždí města a vesnice a živě dabuje filmy

Thajská komedie, která se natáčela v minulém roce v Pattayi v Thajsku, bude mít premiéru 11. října na Netflixu. Jedná se o dobovou komedii od režiséra Nonzee Nimibutr, kterou napsal Ek Iemchuen. Film se odehrává v 60. letech minulého století, kdy štáb Traveling Phrama-Cinema Unit jezdí do vesnic a malých měst, kde promítá filmy a čtyři členové je během promítání živě dabují pomocí mikrofonů. Při cestách narážejí na různé překážky a podvody, se kterými se musí vypořádat, včetně prodávání farmaceutických produktů svého zaměstnavatele.

Hlavní roli si ve filmu zahrál Sukollawat Kanarot jako Manita. Na Netflixu jej můžete vidět poprvé, ale je známý z jiných filmů jako Occupied Heart či Pachara Montra. Nuengthida Sophon hraje roli Ruangkhae, Jirayu La-ongmanee hraje roli Kao a Samart Payakaroon hraje roli strýčka Mana. Ačkoliv i jeho uvidíte na Netflixu poprvé, je slavný jako bývalý mistr světa v Muay Thay a boxu. Podle whatsonnetflix.com bude film Once Upon a Star (Byla jednou jedna hvězda) trvat přes dvě hodiny.


Více než rok jsme se s oddaným týmem a stovkou členů posádky vydali na cestu vytvoření Once Upon a Star. Tento počin vzdává hold nejpodmanivější éře thajského filmového průmyslu. Abych všechny vrátil v čase a zažil radost ze zlatého věku thajské kinematografie, pečlivě jsem vybral talentované herce, kteří dokážou vdechnout život minulosti,uvedl v dopise věnovaném Netflixu režisér Nimibutr s tím, že thajské filmy byly pro něj vždy oblíbené a formovaly celý jeho život. Proto se rozhodl natočit film, kterým by vyjádřil své díky thajskému filmovému průmyslu.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze