Kdy se dočkáme páté řady YOU na Netflixu?

Kdy se dočkáme páté řady YOU na Netflixu?
Fotografie: Netflix
  • Původně měla poslední série vyjít v první polovině příštího roku
  • Kvůli stávce v Hollywoodu se však začne natáčet nejspíše až příští rok
  • Joe Goldberg se v páté sérii vrátí zpět do New Yorku

Romantický kriminální seriál YOU (TY), patří na Netflixu mezi nejsledovanější už od první série. V hlavních rolích se představil Penn Badgley jako Joe Goldberg, který po celou dobu pronásleduje nesčetně lidí, a to včetně sebe. Nejvíce se ale zaměřoval na ženy, do kterých se zamiloval a v poslední řadě byl pak posedlý kromě nové lásky Kate Lockwood i smyšleným Rhysem. Vzhledem k tomu, jak dopadla 4. série se dá předpokládat, že se Charlie Ritchie jako Kate Lockwood objeví i další sérii.

V březnu tohoto roku bylo potvrzeno, že seriál bude mít pátou a zároveň poslední sérii. Čtvrtá byla vydána taktéž letos v březnu po dvouroční odmlce a předpokládalo se, že poslední série by mohla mít premiéru mezi dubnem až červencem příštího roku. Vzhledem ale k aktuální situaci v Hollywoodu, kdy stávkují jak herci, tak režiséři, je velmi pravděpodobné, že se datum posune. Zatím to vypadá, že se kvůli stávce natáčení posune až na příští rok.

Všechny čtyři série měly na Netflixu podle whatsonnetflix.com přes 1,1 miliardy hodin sledování. Netflix však ukazuje týdenní data sledovanosti až od 3. čtvrtletí 2021, ale první dvě sezóny byly vydány v roce 2018 a 2019. Pokud by se přidala statistika z druhé série, dostal by se YOU na číslo 1,5 miliardy hodin sledování. Statistika sledovanosti z první série nebyla nikdy zveřejněna, pouze bylo uvedeno, že jej sledovalo na 40 miliónů diváků. Celkové číslo tak bude ještě vyšší.


Co očekávat od páté série?

Joa už podruhé před zatčením zachránily peníze a moc jeho partnerky. Díky Kate má nyní prakticky neomezený přístup k financím, a tak pokud bude znovu vraždit, nemělo by mu dělat problém opět všechno „zamést pod koberec“. Na základě předchozích sérií lze předpokládat, že ačkoliv Joe nechce vraždit, nakonec se něco stane – ať už náhodou, nebo úmyslně. Je také pravděpodobné, že svoje temné já, které si v poslední sérii zhmotnil v Rhyse, přijme, a tak mu již nebude nic bránit v beztrestném vraždění.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze