Lego vydává novou kolekci pro dospělé s názvem Botanical

Lego vydává novou kolekci pro dospělé s názvem Botanical
Fotografie: lego.com
  • Nová kolekce by měla pomoci dospělým odpočinout si a zbavit se stresu
  • Rozděluje se na dva modely – Bonsai Tree a Flower Bouquet
  • Kolekce bude k dostání od 1. ledna 2021

Fanoušci Lega z celého světa mohou postavit vše od Hvězdy smrti ze Star Wars až po panenky z Lego Friends. Nyní se společnost rozhodla vytvořit novou kolekci Botanical, se kterou chce přilákat fanoušky z řad starších. Tato kolekce je určená pro všechny dospělé, kteří si chtějí odpočinout od každodenního života a relaxovat. O novince informovala společnost na Twitteru.

„Myslím, že mnoho lidí hledá způsoby, jak si zvednout náladu a odpočinout si. Jsme rádi, že můžeme pomoci najít útěchu v rušném každodenním životě prostřednictvím této krásné Lego botanické sbírky,“ uvedl Jamie Berard, vedoucí designu Lego Group.

Lego Botanical

Nová kolekce se rozděluje na dva modely. První z nich je Lego Bonsai Tree, ze kterého můžete postavit dva druhy stromů – plný zelených lístků, nebo růžových třešňových květů. Když pohlédnete zblízka, uvidíte malé žabky, které tvoří jednotlivé květy.


S Lego Flower Bouquet můžete vytvářet různé květiny, například růže, mák, astry, sedmikrásky a další. Délka stonku je nastavitelná a lze ji snadno upravit tak, aby se vešla do jakékoli vázy.


Začátek prodeje obou sad je plánovaný na 1. ledna 2021.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze