Lenovo Smart Display chce být dalším členem vaší rodiny

Lenovo Smart Display chce být dalším členem vaší rodiny
  • Chytrý reproduktor dostal displej a čelní kameru
  • Díky tomu zastane spoustu funkcí tabletu

Lenovo Smart Display v sobě kombinuje dva přístroje. Na jednu stranu je to tablet, s jehož pomocí se můžete dostat ke spoustě multimediálního obsahu nebo cenným radám. Nelze si ale nevšimnout jeho výrazného reproduktoru, skrze který si s vámi bude povídat Google Asistent a pomůže vám s řešením mnoha každodenních problémů.

Lenovo Smart Display

Displej můžete použít k přístupu ke službám, jako je YouTube, BBC, CNN a další. Reproduktor se zase hodí pro poslech hudby ze Spotify. Můžete si také dopřát svůj vlastní obsah, když si prohlédnete snímky z Fotek Google, popřípadě pošlete další obsah přes Chromecast.

Lenovo Smart Display

Smart Display umí také spolupracovat s Google Mapami, takže hledání vhodných cílů a plánování cesty můžete podniknout ještě v bezpečí domova. A i když se zrovna nikam nechystáte, využijete jeho schopnosti řídit chytrou domácnost. Seznam podporovaných produktů čítá přes pět tisíc položek a najdeme zde značky jako Nest, Philips, Hue a další.

Lenovo Smart Display

Díky zabudované čelní kameře zvládne zařízení i obsluhovat videohovory. A pokud se snad bojíte o své soukromí, určitě vám přijde vhod fyzická clona přes snímač. Takovou známe například z některých notebooků Lenovo.

Zařízení se vyrábí ve dvou velikostech: 8palcové a 10palcové. Cena menšího je 100 liber, tedy necelé 3 tisíce korun. Větší obrazovka se na lenovo.com prodává za 179 liber, tedy asi 5 tisíc korun.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze