Google na Kevina nezapomněl! Jak by vypadal Sám doma po 28 letech s Google Asistentem?

Google na Kevina nezapomněl! Jak by vypadal Sám doma po 28 letech s Google Asistentem?
Fotografie: google.com
  • Tvůrci videa si dali opravdu záležet na tom, aby se jednotlivé pokoje ve scénách co nejvíce podobaly původní filmové předloze
  • V reklamě můžeme spatřit Google Pixel 3 či Google Home Hub, ale i termostat Nest nebo Home Mini

Duch Vánoc, to nejsou jen dárky a cukroví na stole, ale také ikonické filmy, které k tomuto svátku prostě patří. Pomineme-li Mrazíka, možná vás napadne film Sám doma. Google se rozhodl natočit, jak by peripetie mladého Kevina McCallistera ponechaného na pospas vynalézavým lupičům vypadaly, pokud by měl k dispozici chytrého Google Asistenta.

Nyní již značně starší herec Macaulay Culkin, který se v současnosti věnuje zpívání ve skupině The Pizza Underground, se nejprve probudí v opuštěném domě, aby mu následně Google Asistent připomenul jedinou událost na pořadu dne – „mít dům sám pro sebe“.

Ve videu můžeme spatřit Google Home Hub či Pixel 3, Home Mini, ale i bezpečnostní kameru Nest Cam Outdoor nebo termostat téhož výrobce. S pomocí zařízení ovládaných skrze Google Asistenta má Culkin spoustu času pro sebe. U večeře mu tak už jen zbývá nastartovat operaci Kevin. Video odkazuje snad v každém snímku na původní film a jeho tvůrci si dali opravdu záležet na tom, aby se jednotlivé pokoje ve scénách co nejvíce podobaly původní filmové předloze z roku 1990. Jediný, kdo tak ve filmu scházel, bylo snad už jen duo Mokrých banditů.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze