LG prezentuje vizi chytré domácnosti ThinQ Home. Co vše lze vyřídit „chytře“?

LG prezentuje vizi chytré domácnosti ThinQ Home. Co vše lze vyřídit „chytře“?
Fotografie: LG
  • V rámci ukázky můžeme vidět transparentní OLED panel nebo 88" 8K OLED televizi
  • Chytrou domácnost lze pohodlně ovládat přímo z vašeho telefonu

LG během své virtuální přednášky na veletrhu IFA prezentovalo možnosti využití chytré domácnosti ThinQ Home. Tři hlavní hodnoty společnosti v této oblasti jsou péče, pohodlí a zábava.

Ve videu jsme tak mohli zahlédnout široké možnosti využití platformy LG ThinQ Home v chytré domácnosti. V rámci demonstrace nechyběla chytrá zrcadla, která zároveň ukazují energetickou náročnost celého domu nebo automatické vypnutí světel a domácích spotřebičů v místnostech, ve kterých se zrovna nikdo nenachází. Díky tomu nemusíte myslet na to, abyste zhasli nebo vypnuli čističku vzduchu.

Dále můžeme ve videu spatřit také chytrou stěnu, která v sobě ukrývá televizi, zatímco pomocí telefonu s aplikací můžete snadno ovládat chytré spotřebiče. Takto lze uklízet, čistit vzduch a zároveň třeba i vařit. Při nákupu nového oblečení pro změnu stačí naskenovat štítek na oblečení a dozvíte se informace o tom, jaký prací program je pro novou košili či šaty nejvhodnější. Dokonce je možné si pořídit transparentní OLED panel, který poslouží zároveň jako okno. V rámci ukázky samozřejmě nemohla chybět ani 88" OLED 8K televize.

tisková zpráva,
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze