Napínavé novinky na streamu: Zodiac a Papežův vymítač vás vtáhnou do děje

Novinky pro tento týden na Netflixu a Maxu
Napínavé novinky na streamu: Zodiac a Papežův vymítač vás vtáhnou do děje
Fotografie: Tereza Lásková, fZone.cz
  • Netflix nabízí nový seriál Území
  • Podívat se můžete také na dokumentární seriál o Zodiacovi
  • A Max nabízí thriller Bestie

Předposlední říjnový týden je tady a s blížícím se Halloweenem streamovací platformy opět přitvrdily a nabízejí více hororových filmů než v jinou roční dobu. Max nabízí akční drama Bestie a samozřejmě další díl seriálu Tučňák. Na Netflixu se můžete podívat na dokument o Zodiacovi a na horor, který byl inspirován skutečnými událostmi.

Tučňák

Další díl ponurého seriálu, který vás vezme do Gothamu, si můžete pustit od dnešního rána. Musíme uznat, že se v každém díle děje něco, co diváka udrží v napětí. Sofia Falcone vyvraždila celou svoji rodinu, aby se pomstila za to, že ji nechali zavřít do nápravného zařízení. A rozhodla se, že dvě znepřátelené rodiny se musí dát dohromady, aby zničily teď už společného nepřítele – Tučňáka. Ten se mezitím nemilosrdně dere na vrchol gothamského podsvětí.

Tady Zodiac

Nový dokumentární seriál o sériovém vrahu můžete od středy sledovat na Netflixu. Tento vrah nebyl nikdy dopaden, nové důkazy ale ukazují na Arthura Leigha Allena. Seriál nabídne nová vodítka, která ukazují právě na něho. Zodiac vraždil na konci 60. let minulého století a počet jeho obětí nebyl nikdy přesně určen. Známý se stal především pro své zašifrované vzkazy, které posílal policii. V dokumentu uvidíte vyšetřovatele, kteří se snaží odhalit, kdo tento vrah doopravdy byl.

Tady Zodiac

Území

Nový seriál o dobytkářských farmách můžete vidět od čtvrtka na Netflixu. Příběh bude pojednávat o tom, kdo zdědí největší dobytkářskou farmu, která nemá dědice. Objeví se tak nejedna společnost, která by chtěla tento podnik ovládnout, což samozřejmě povede k nejrůznějším intrikám a soubojům mezi lidmi.

Bestie

Akční dramatický snímek vyšel nedávno na Maxu. Hlavní roli si zde zahrál Idris Elba, který po smrti bývalé manželky zůstal sám s dvěma dcerami. Vydávají se do Jižní Afriky, kde se společně seznámili. Vše vypadá nejdříve jako příjemná dovolená, kdy se společně se starým známým vydají sledovat volně žijící zvířata. Jenže najednou se objeví lev, který prahne po tom, zabít všechny lidi. Pytláci mu totiž vyvraždili celou smečku a on se teď chce jenom pomstít. A pokud chtějí přežít, budou mu muset utéct.

Papežův vymítač

Tento horor je tak trochu ještě děsivější než ostatní, a to proto, že byl natočen podle zápisků Gabriela Amortha, který byl hlavním vatikánským exorcistou. Ten se vydal za chlapcem, kterého posedl ďábel. Jenže místo klasického vymítání se dozvídá tajemství, které mělo zůstat Vatikánem ukryto. V hlavní roli uvidíte Russella Crowea a na Netflixu bude horor dostupný od úterý.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze