Netflix odhaluje teaser k očekávané druhé sérii Hry na oliheň

Netflix odhaluje teaser k očekávané druhé sérii Hry na oliheň
Fotografie: Netflix
  • Premiéru 2. řady Netflix uvede 26. prosince
  • Bude se odehrávat tři roky poté, co Seong Gi-hun vyhrál Hru na oliheň
  • Netflix kromě teaseru zveřejnil i kratší video, které poodhaluje děj

Druhá série Hry na oliheň (Squid Game) bude mít premiéru na Netflixu 26. prosince. Ačkoliv to Netflix zatím neuvedl, dá se očekávat, že série bude rozdělena do dvou částí, jak to u oblíbených seriálů bývá. A aby diváky nalákal ještě o trochu více, zveřejnil teaser, který sice moc neprozradí, ale rozhodně vás udrží v napětí, co se bude ve druhé řadě odehrávat.

Netflix zveřejnil video před několika dny, kde můžeme vidět „prodavače,“ který láká v metru budoucí hráče na vysokou výhru. Během Geeked Weeku bylo pak zveřejněno ještě další video, které už odhaluje trochu více. „Video, které debutovalo během Geeked Week 2024, zavede diváky zpět do zrádné soutěže v srdci Hry na oliheň. Růžoví vojáci oblékají své uniformy, Frontman vchází do řídící místnosti a hlavní hrdina Seong Gi-hun (Lee Jung-jae) vypadá stejně rozrušeně jako vždy, když má na sobě teplákovou soupravu 456,“ uvedl Netflix.

Druhá série se bude odehrávat tři roky po první výhře v soutěži, kdy hráč číslo 456 vzdal svůj původní plán odstěhovat se do Ameriky a rozhodne se znovu vstoupit do hry o 45,6 miliard wonů. Je jasné, že se nebudeme znovu dívat na hry – alespoň ne na ty, které jsme již viděli v první sérii, ale pravděpodobně Gi-hun půjde po odhalení těch, kteří za hrou stojí. V první sérii jsme mohli vidět několik lidí v maskách, kteří celou hru sledovali, ale nebyli odhaleni. Ve hře se také objevil policista, který pátral po ztraceném bratrovi. Dá se tedy očekávat, že i jeho pátrání bude pokračovat.


V první sérii jsme sledovali celkem 456 soutěžících, kteří hráli doslova o život. Dětské hry se proměnily v boj o přežití a každý vyřazený znamenal další peníze. Je jasné, že představitele Seong Gi-huna Lee Jung-jae uvidíme i v další sérii, ale uvidíme i další známé tváře jako budou Lee Byung-hun (Frontman), Wi Ha-joon (Hwang Jun Ho) a Kong Ju (prodejce). Kromě nich ale uvidíme i celou řadu nových postav.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze