Tipy na víkend: Napínavý seriál Cesta ven a polský krimi trhák Spravedlnost

Na co se o víkendu podívat na Netflixu a Maxu
Tipy na víkend: Napínavý seriál Cesta ven a polský krimi trhák Spravedlnost
Fotografie: Tereza Lásková, fZone.cz
  • Netflix nabízí akční snímek Ze stínů
  • Podívat se můžete i na dokument o starověkých civilizacích
  • A Max láká na další díl Cesty ven

Halloween se blíží a streamovací platformy tak přidávají více děsivých hororů. To ale samozřejmě není jediné, co je v nabídce. Netflix nabízí i zajímavý dokument o starověkých civilizacích a také si můžete pustit šokující dokument o catfishingu.

Cesta ven

Na Maxu se můžete podívat na další díl třetí série Cesty ven. Pokud se v předchozím díle nic nedělo, tak v tomto neodtrhnete oči od obrazovky. Nebudeme příliš prozrazovat, ale z předchozího dílu je jasné, že se Tabhita, Victorův otec a další osazenstvo sanitky dostanou zpět do městečka. Problém je, že dorazí až po západu slunce a stvůry začnou s Boydem vyjednávat.

Ze stínů

Pokud máte rádi akční filmy, kde se prakticky neustále bojuje, pak vás tento snímek bude bavit. Nájemná vražedkyně se totiž rozhodne zachránit chlapce, jemuž zločinecký gang zabil matku. Hned na začátku se ale ještě podíváte do Japonska, kde dojde také k masakru několika vyšších, kteří zneužívají ženy. Jenže zde dojde i k zabití několika členek. 13 – pod tímto číslem se nájemná vražedkyně skrývá. Jenže právě kvůli Japonsku ji suspendovali a 11letý chlapec zůstal bez matky. Ona se tak rozhodne jít proti své vlastní organizaci a jeho zachránit.

Ze stínů

Starodávné apokalypsy: Amerika

Na Netflixu si můžete pustit už druhou řadu dokumentárního seriálu, kterým vás provede Graham Hancock. Tentokrát projede celou Ameriku, aby našel ztracené civilizace. Některé starověké stavby byly postaveny tak dávno, že není jasné, jak vlastně byly postaveny, jelikož tenkrát lidé neměli moderní vybavení. Jak vznikly sochy na Velikonočním ostrově? Jaké stavby se nacházejí pod deštným pralesem v Amazonii? Tyto i další otázky se pokusí vědci v dokumentu zodpovědět.

Sweet Bobby: Noční můra zvaná catfishing

Kirat je žena, která se seznámila s mužem na internetu. Nejprve si píší jako kamarádi a na nějakou dobu se i odmlčí, pak si ale zase k sobě najdou cestu a zamilují se do sebe. Kirat tak tráví hodiny na internetu, jelikož se s Bobbym nemůže vidět kvůli tomu, že je v ochraně svědků a nesmí cestovat. Následně skončí v nemocnici a přijde o hlas, takže si nemohou ani zavolat. Kirat však po letech dojde trpělivost a začne zjišťovat, kdo vlastně Bobby je.

Spravedlnost

Nové polské kriminální drama, které se podle nás povedlo. Olaf Lubaszenko si zde zahrál detektiva, který byl ze své pozice vyhozen ještě v době komunismu. Na začátku 90. let byla vykradena banka, kde bylo ale i zabito několik rukojmích. Prokurátorka si s případem neví rady, a tak detektiva k případu přivolá s tím, že pokud případ bez odkladu vyřeší, může se vrátit na svoji pozici. Film byl inspirován skutečnými událostmi a udrží vás v napětí až do posledních chvil.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze