Napínavé novinky týdne: Mysteriózní thriller a dramatický seriál s Nicole Kidman

Novinky pro tento týden na Netflixu a Maxu
Napínavé novinky týdne: Mysteriózní thriller a dramatický seriál s Nicole Kidman
Fotografie: Tereza Lásková, fZone.cz
  • Netflix nabízí drsnou reality show Outlast a dokument o misi Apollo 13
  • Podívat se také můžete na starší snímek Den poté
  • A Max nabízí napínavý thriller Strážci

Je tu nový týden, který přináší začátek školního roku, ale samozřejmě i novinky na streamovacích platformách. Netflix tento týden láká na napínavý seriál s Nicole Kidman a také na reality show, kde se snaží soutěžící přežít uprostřed aljašské divočiny. A pokud máte rádi mysteriózní thrillery, pak vám Max přichystal kvalitní snímek, od kterého neodtrhnete oči. Co je tedy tento týden v nabídce?

Svatba roku

Nicole Kidman (Greer) a Liev Schreiber je dokonalý manželský pár, který nemá o peníze rozhodně nouzi. Do rodiny se má zanedlouho přivdat Amelia a Greer rozhodně nemíní na svatbě šetřit. Naopak chce ukázat, že jejich rodina spadá do vyšší třídy. Jenže při oslavě se na pláži u domu objeví mrtvola a najednou se tak všichni stávají podezřelými. Nový dramatický seriál uvede Netflix ve středu.

Apollo 13: Boj o přežití

Od čtvrtka 5. září Netflix uvede nový dokument o cestě na Měsíc, která se nakonec stala bojem o přežití. Mise Apollo 13 měla být třetím přistáním na Měsíci. Astronauty však potkala po cestě anomálie, kdy došlo k explozi jedné z kyslíkových nádrží a velitelský modul přestal být pro astronauty bezpečný. NASA tak musela vymyslet, jak je dostat zpět na Zemi živé. Uslyšíte originální zvukové záznamy astronautů i pozemního týmu a také uvidíte doposud nezveřejněné záběry.

Outlast

Outlast

Představte si, že se ocitnete uprostřed aljašské divočiny, kde máte s pomocí dalších spoluhráčů přežít. Pokud se vám to podaří, rozdělíte si v týmu milion dolarů. Soutěžící budou rozděleni do několika týmů, které se budou postupně zmenšovat dle toho, jak kdo bude hru opouštět. Soutěžící zažijí zimu, hlad, ale i podrazy od ostatních spoluhráčů, kteří je budou chtít rychleji vyřadit.

Strážci

Na Maxu se můžete podívat na mysteriózní thriller, který vás zavede do světa fantasy. Mina při cestě lesem zabloudí a ocitne se ve zvláštním lese, odkud nemůže najít cestu ven. Nakonec se jí podaří najít další osobu, která ji vezme do takzvaného kurníku, kde žijí další dva lidé, kteří se sem dostali stejně jako Mina. Celý les je ale nebezpečný a po setmění vycházejí ven Strážci, kteří nedovolí čtveřici opustit les. Mina je ale odhodlaná najít cestu ven.

Den poté

V neděli Netflix uvede starší snímek z roku 2004, který byl ve své době rozhodně hitem. Klimatolog již delší dobu upozorňuje na globální změny počasí a předpoví znovu začátek doby ledové, která přijde nejdříve obrovskou přílivovou vlnou, která zaplaví New York a následně dojde k prudkému ochlazení. V New Yorku se zrovna nachází jeho syn, a tak mu přikáže schovat se a vyčkat, než se k němu dostane. Skupina přeživších se tak schová v knihovně, kde musí počkat na záchranu. Venku je totiž obrovská zima a hrozí umrznutí.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze