Podívejte se na nový trailer Emily in Paris: Co nás čeká ve druhé části?

Podívejte se na nový trailer Emily in Paris: Co nás čeká ve druhé části?
Fotografie: Tereza Lásková, fZone.cz
  • Prvních pět dílů je již nyní dostupných na Netflixu, druhá část bude k dispozici 12. září
  • Emily se snaží trávit čas s Gabrielem, který se ale zároveň stará o Camille
  • Emily se vydá do Říma, kde se setká s Marcellem, a na obzoru se tak objevuje další muž

Netflix 15. srpna zveřejnil první část čtvrté série Emily in Paris a oblíbený seriál se okamžitě dostal na první místo sledovanosti a drží se tam doposud. Druhá část vyjde už 12. září a Netflix již zveřejnil trailer, který napoví, na co se můžeme těšit. Pokud jste ještě neviděli první část a čekáte, až vyjde celá řada, pak zvažte, zda chcete číst dále, jelikož článek bude obsahovat spoilery z první části.

V prvních pěti dílech jsme mohli sledovat, jak se Emily snaží získat zpět Alfieho poté, co Camille odmítla při svatebním obřadu Gabriela s tím, že miluje Emily. Nicméně Alfie už nemá o Emily zájem, a tak se sblížila s Gabrielem a snaží se mít plnohodnotný vztah. Jenže to jde trochu těžce, když Camille čeká Gabrielovo dítě a neustále tak zasahuje do vztahu. Později se však dozvídáme, že Camille vlastně vůbec těhotná není, ale rozhodla se to před všemi tajit. Navíc Alfie si vztah s Emily nechal projít hlavou a chce jí říct, že ji miluje. Jenže netuší, že se dala dohromady s Gabrielem. První část tedy končí stejně zamotaně jako konec třetí série.

Nový trailer ukazuje, že Emily s Gabrielem pokračují v romantických schůzkách, ale Gabriel se zároveň věnuje i Camille, jelikož má za to, že je to matka jeho dítěte. Sylvie navíc najala do firmy další posilu – Američanku Genevieve, která neztrácí čas, a Emily ji tak brzy zahlédne v restauraci s Gabrielem. Evidentně tak Emily začne o vztahu pochybovat.


Na scéně se také objeví Ital Marcello Muratori, se kterým chce Sylvie uzavřít obchod. A tak se Emily bude muset vydat do Říma a podle ukázky si to jasně s Marcellem užije. Samozřejmě nebylo odhaleno, pro koho se nakonec Emily rozhodne, ale rozhodně to vypadá, že o ni budou usilovat tři muži, mezi kterými si bude muset vybrat. I tentokrát se ale můžeme těšit na nejrůznější módní kousky, které si Emily obleče, a těšit se můžeme i na zimní outfity, jelikož Emily si zajede s Gabrielem do francouzských Alp.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze