Víkendová nabídka: KAOS – epická mytologie a Rick a Morty v nových příbězích

Na co se o víkendu podívat na Netflixu a Maxu
Víkendová nabídka: KAOS – epická mytologie a Rick a Morty v nových příbězích
Fotografie: Tereza Lásková, fZone.cz
  • Netflix vám nabízí nový seriál z nemocničního prostředí
  • Podívat se také můžete na dokument o těch nejhorších expartnerech
  • A na Maxu se můžete podívat na Ricka a Mortyho v anime verzi

Je tu poslední prázdninový víkend a pokud jej chcete strávit sledováním seriálů a filmů, pak jste tu správně. Netflix uvedl fantasy seriál KAOS a také dokument o těch nejhorších expartnerech. Pokud se chcete spíše pobavit, pak se můžete podívat na Max, kde je dostupná nejnovější série Ricka a Mortyho. Co dalšího streamovací platformy nabídnou?

KAOS

Jeff Goldblum, jako nejmocnější vládce Zeus, sleduje smrtelníky z hory Olymp, společně s Herou a synem Dionysusem. Zeus moc lidi nemusí a aby se za něj modlili, posílá jim nejrůznější možné přírodní katastrofy. Jednoho dne si najde na čele vrásku, u které má za to, že se začíná vyplňovat proroctví, které jej svrhne z vlády. Jenže stejné proroctví má i Riddy, která zemře po srážce s autem a dostane se do posmrtného světa. Začne se tak propojovat svět bohů a smrtelníků. Moderně pojatý mytologický svět, který odvypráví příběh s humorem, si můžete pustit na Netflixu.

Dýchej zhluboka

Nový španělský seriál vás vezme do nemocnice ve Valencii, kde se nemocniční personál snaží ze všech sil zachraňovat životy. Mladí lékaři se zde učí pod dohledem zkušenějších lékařů, ale zároveň chtějí mít i svůj soukromý život. Mít ale 24hodinové směny a do toho ještě řešit osobní věci není zrovna úplně snadné. Pokud máte rádi seriály z nemocničního prostředí, tento vás určitě pohltí.

Dýchej zhluboka

Nejhorší ex

Po oblíbené sérii Nejhorší spolubydlící přichází na Netflix další minisérie o těch nejhorších expartnerech. V celkem čtyřech dílech vám přeživší, kamarádi a policie odvypráví příběhy čtyř lidských monster, jejichž chování si dokáže jen málokdo představit. Uvidíte násilníky, lháře a agresory, kteří mají za to, že jejich chování jim projde. Všechny příběhy však mají jedno společné – začínaly jako milostný příběh, který se zpočátku zdál naprosto dokonalý.

Rick a Morty: Anime

Kdo by neznal animovaný seriál Rick a Morty? Na Maxu se můžete podívat hned na několik řad, nově byla ale také vydaná první řada koncipovaná do anime. Rodina Smithových se ale nijak nezměnila – Rick se usadil v multivesmíru a jeho hologram byl zajat Galaktickou federací. Chce totiž jeho nový vynález. Pokud vám nevadí lehce pozměněné postavy díky anime, pak jsou nyní dostupné první tři díly.

Zkažená smetánka

Netflix tento týden uvedl španělské drama, které ukáže, čeho jsou mladí zhýčkaní lidé schopní, když se nudí. Teenageři pocházející z bohatých rodin si mohou dovolit cokoliv, a tak aby se zabavili, páchají zločiny. Nejedná se ale o lehké zločiny, jako je krádež v obchodě, ale o ozbrojené přepadení, kde ohrožují další lidi na životech. Tato zábava ale jednou musí skončit.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze