NASA spouští novou streamovací službu NASA Plus

NASA spouští novou streamovací službu NASA Plus
Fotografie: NASA
  • NASA Plus bude spuštěna 8. listopadu
  • Bude dostupná na většině hlavních platforem
  • Bude zcela zdarma

Netflix, Disney+, Apple TV+, HBO Max a mnoho dalších. Streamovacích platforem zaměřených na zábavu je celá řada a je čím dál tím složitější si mezi nimi vybrat. Síti, kterou slibuje NASA byste měli věnovat pozornost a to hned ze dvou hlavních důvodů. Namísto uměleckých fantazií často pochybné kvality nabídne tu nejmodernější vědu a objevy. A to vše zcela zdarma.


NASA pravidelně vylepšuje své digitální platformy ve prospěch všech tím, že modernizuje své stěžejní a vědecké webové stránky a nyní k nim přidává první streamovací službu a vylepšuje aplikaci NASA. Díky těmto změnám bude mít každý přístup k novému světu obsahu vesmírné agentury. Síť se bude jmenovat NASA Plus a oficiálně bude spuštěna 8. listopadu.

NASA+ bude k dispozici na většině hlavních platforem prostřednictvím aplikace NASA App na mobilních zařízeních a tabletech se systémy iOS a Android, na přehrávačích streamovaných médií, jako jsou Roku, Apple TV a Fire TV, a na webu na počítačích a mobilních zařízeních. Po spuštění všech nových digitálních platforem bude NASA pokračovat v propojování dalších webových stránek agentury a multimediálních knihoven do tohoto nového prostředí, aby neustále zefektivňovala všechny informace sdílené napříč svými středisky, misemi a programy.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze