Natáčení Hry na oliheň 2 je v plném proudu. Kdy se druhé řady dočkáme?

Natáčení Hry na oliheň 2 je v plném proudu. Kdy se druhé řady dočkáme?
Fotografie: Netflix
  • Natáčení by mělo pokračovat až do jara příštího roku
  • Předpokládá se tak, že premiéra druhé řady přijde na Netflix až na konci příštího roku
  • V seriálu si zahrají herci z první série, ale i zcela noví

Hra na oliheň (Squid Game) měla premiéru na Netflixu v roce 2021 a seriál nasbíral nejvíce hodin zhlédnutí – přes 2 miliardy. Ve sledování tak překonal i Wednesday, která vede žebříček v anglicky mluvících seriálech. Podle ohlasů se dalo čekat, že přijde pokračování a natáčení druhé řady je nyní v plném proudu. Podle whatsonnetflix.com se očekává, že natáčení bude probíhat do jara 2024.

Hru na oliheň napsal a režíroval Hwang Dong-hyuk a stejně tomu tak bude i v druhé řadě. Natáčení další série se dalo očekávat, jelikož seriál se dostal do top 10 v 94 zemích po celém světě. Jeho oblíbenost vedla k tomu, že se na stejném základu začala natáčet reality show Squid Game: The Challenge, která bude mít premiéru na Netflixu již příští týden.

O čem bude druhá řada zatím nebylo nijak nastíněno. Jasné je, že hry není možné provozovat bez VIP, kteří tuto „zábavu“ platí. V první sérii byla odhalena jen jedna tvář člena VIP a nejspíše bude odkrývání pokračovat. Do hry totiž vstoupil i detektiv, kterému tam předtím zemřel bratr a on chce přijít na to, kdo za vším stojí.

Datum uvedení další série zatím nebylo oficiálně zveřejněno, ale premiéra se dá očekávat příští rok. Vzhledem k tomu, že natáčení je naplánováno do jara, seriál nejspíše vyjde až na konci roku.


Kdo si v seriálu zahraje?

Stejně jako v první řadě si Seonga Gi Hoona zahraje Lee Jung Jae, který získal za svoji roli cenu Emmy. Vrátí se i Hwanga In-ho, který bude hrát postavu Lee byung Huna. Kromě toho se objeví i řada nových herců, což se dá vzhledem k vysoké úmrtnosti při hrách, očekávat. Mezi hlavní postavy se v druhé sérii přidá Park Guy Young – její postava však zatím nebyla zveřejněna.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze