Netflix zveřejnil první trailer k reality show Squid Game: The Challenge

Netflix zveřejnil první trailer k reality show Squid Game: The Challenge
Fotografie: Netflix
  • Premiéru reality show Netflix uvede 22. listopadu
  • Bude mít 10 dílů a hry budou stejné jako v seriálu
  • Soutěžící budou hrát o 4,56 milionu dolarů

Seriál Hra na oliheň měla na Netflixu premiéru v roce 2021 a okamžitě vystřelila mezi přední příčky sledovanosti. Netflix se tak rozhodl udělat reality show, která bude postavena na základech tohoto seriálu. Squid Game: The Challenge uvede Netflix už 22. listopadu a podle nově zveřejněného traileru se máme na co těšit. Reality show totiž velmi věrně napodobuje jihokorejský seriál.


Rozdíl mezi seriálem a reality show nemusíme hledat dlouho – v tomto případě nepůjde soutěžícím o život. Ostatní aspekty jsou ale věrně zachovány. Soutěžit bude 456 hráčů, kteří budou bojovat celkem o 4,56 milionu dolarů. Pro Netflix to představuje největší částku v historii televizní reality show. „Prostřednictvím série her bude každý hráč dotlačen na své limity a nucen se sám sebe ptát, jak daleko zajít, aby vyhrál, s oportunistickými spojenectvími, bezohlednými strategiemi a včasnými zradami, které budou následovat,“ popsal strategii hry Netflix.

Na co se můžeme těšit?

Pokud jste viděli seriál, tak víte, že první hra byla Red Light, Green Light. Animatronická panenka Young-hee hlídá, zda se soutěžící na červené světlo nepohnou. Pokud se tak stane, soutěžící vypadne. Následují další hry, kdy se postupně odhalují povahy soutěžících a co jsou schopni pro výhru udělat. Reality show se natáčela ve Spojeném království a má celkem 10 dílů. Podle traileru to vypadá, že se show bude lišit ještě v jedné věci – soutěžící budou muset mezi sebou vybrat dva, kteří vypadnou.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze