Natáčení seriálu Wednesday bylo pro Jennu Ortegu neuvěřitelně náročné

Natáčení seriálu Wednesday bylo pro Jennu Ortegu neuvěřitelně náročné
Fotografie: Netflix
  • Natáčení probíhalo skoro každý den až 14 hodin
  • Po skončení natáčení měla herečka lekce šermu, kanoistiky nebo se učila německy
  • Některé lekce jí začaly několik měsíců před začátkem natáčení

Jenna Ortega se musela naučit hodně věcí od šermu až po hru na violoncello, aby mohla ztvárnit Wednesday ve stejnojmenném mysteriózním seriálu Netflixu. Během konference pořádané Netflixem popsala, jak náročné a intenzivní byly přípravy i samotné natáčení. „Každý den jsem se na natáčení dostavila dvě hodiny dříve. Následně jsem tam byla 12 až 14 hodin a takto to pokračovalo celý týden. Po skončení natáčení mě čekaly lekce přes Zoom a jindy, když jsem přišla domů, mě tam už čekal instruktor hraní na violoncello. Pokud jsme náhodou nenatáčeli i v sobotu, naplánovali mi tam lekce šermu, kanoistiky, hraní či učení se německy,“ uvedla herečka.


Prozradila, že s lekcemi šermu a violoncella začala několik měsíců před natáčením a pokračovala během osmiměsíčního natáčení v Rumunsku. Naučit se hrát na violoncello skladbu Paint it Black od skupiny Rolling Stones bylo velice náročné, protože skladba je určená pro dvě violoncella a ne jedno.

„Skoro vůbec jsem nespala. Vytrhávala jsem si vlasy a ani nespočtu, kolikrát jsem vzbudila otce nočním telefonátem, ve kterém jsem hystericky plakala,“ dodala. Podle variety.com na sebe byla herečka příliš tvrdá, i když se ji režisér seriálu Tim Burton snažil několikrát ujistit, že bude skvělá.

Díky Wednesday slaví Netflix opět velký úspěch. Stále se drží mezi deseti nejoblíbenějšími seriály platformy. A nejen to. Po vydání 23. listopadu 2022 vytvořila Wednesday rekord v počtu zhlédnutých hodin v prvním týdnu mezi seriály uvedenými v anglickém jazyce s více než 341 miliony hodin zhlédnutí. A za prvních 28 dní od vydání nasbírala 1,2 miliardy hodin zhlédnutí. Proto také není divu, že na začátku ledna Netflix přišel se zprávou, že natočí i druhou řadu. Kdy se ale začne natáčet, to zatím nevíme.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze