Netflix oficiálně potvrdil natáčení druhé řady seriálu Wednesday

Netflix oficiálně potvrdil natáčení druhé řady seriálu Wednesday
Fotografie: Netflix
  • Zatím není jasné, kdy bude druhá série natočená
  • V hlavní roli se opět vrátí Jenna Ortega
  • Seriál se i po dvou měsících od vydání drží v TOP10 nejsledovanějších seriálech Netflixu

Netflix přišel se skvělou zprávou pro všechny, kteří si oblíbili mysteriózní komediální seriál Wednesday. Natáčení druhé série bylo totiž oficiálně potvrzeno. Toto rozhodnutí není zase takovým překvapením, protože jakmile byl seriál na streamovací platformě uveden, předplatitelé si nemohli nechat ujít zase trochu jiný pohled na známou rodinu Addamsových. O uvedení druhé řady informoval Netflix na Twitteru.

Děj seriálu se soustředí hlavně na mladou Wednesday Addams, kterou hraje úžasná Jenna Ortega. Wednesday je proti své vůli zapsaná na Akademii Nevermore, kam chodili kdysi i její rodiče. Velmi brzy se nechtěně zaplete do místních záhad. Udělá si několik přátel, ale i nepřátel. Záhad ale stále přibývá a Wednesday se rozhodne zjistit, co se v její škole doopravdy děje. A nejen to. Během osmidílné série se Wednesday snaží vyřešit sérii podivných vražd odehrávajících se ve městě Jericho a jeho okolí, kde se Akademie Nevermore nachází. Také se chce dozvědět více z minulosti jejich rodičů, právě když studovali na Nevermore. Navíc se v ní probudí city, které doposud neměla. Ať už se jedná o lásku nebo přátelství.


„Za posledních pár týdnů jsem byla lovena, pronásledována a napodobována miliony lidí na internetu. Bylo to řádné utrpení. Děkuji,“ uvedla Jenna Ortega ve videu na Twitteru. Seriál byl na Netflixu uveden 23. listopadu 2022 a stále se drží v TOP10 nejsledovanějších seriálech. Podle collider.com zatím není jasné, kdy bude druhá řada natočená a připravená k vydání.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze