Nejlepší akční filmy na Netflixu: Adrenalinové pecky, které musíte vidět

zhodnocení
Nejlepší akční filmy na Netflixu: Adrenalinové pecky, které musíte vidět
Fotografie: Tereza Lásková, fZone.cz
  • Netflix nabízí filmy jako Red Notice nebo Na nože: Glass Onion
  • Podívat se můžete také na několik dílů filmu Policajt z Beverly Hills
  • A v nabídce jsou i první dva díly filmu Kingsman

Netflix má v nabídce nespočet filmů, které nabízejí zábavu napříč všemi žánry. Dnes se podíváme na akční filmy, které Netflix aktuálně nabízí. U některých jde již o starší klasiku, jiné jsou zcela nové. Za nás byste si ale tyhle tituly rozhodně neměli nechat ujít.

Na nože: Glass Onion

Záhadný miliardář rozešle svým známým pozvánku na svůj soukromý ostrov. Aby se tam ale dostali, musí vyřešit hádanku. Tu obdrží i známý detektiv Benoit Blanc (Daniel Craig), který se tak vydává do Řecka do rozsáhlého sídla. Návštěvníci si zde mají zahrát hru na vraha, jenže se ukáže, že někdo vraždil doopravdy, a tak se detektiv chopí vyšetřování. Jenže podezřelým se zdá prakticky kdokoliv a celé vyšetřování se postupně zamotává. Kromě Craiga ve snímku uvidíte i Edwarda Nortona nebo Kate Hudson.

Red Notice

Dwayne Johnson a Ryan Reynolds je dvojice, která je jistotou akčních scének i vtipných okamžiků. Johnson ve filmu hraje agenta FBI Johna Hartleyho, který se snaží dopadnout ty největší zločince. A tím je právě Nolan Booth (Reynolds), kterého se snaží Hartley už delší dobu dopadnout. Tito dva rivalové se ale budou muset spojit, aby ukradli Kleopatřino vejce. Jinak totiž společně skončí v ruském vězení.

Red Notice

V letu

Další akční film, kde budou muset spojit síly agenti a zloději. Tentokrát půjde o loupež zlata v hodnotě půl miliardy dolarů. Tu bude muset obstarat Cyrus Whitaker (Kevin Hart) se svým týmem. A odmítnout vlastně nemůže – jinak půjde jeho parťák sedět. Úkol dostane od samotné agentky Interpolu, která chce ukradením zlata zabránit, aby se dostalo k teroristům. Loupež ale nebude úplně tak snadná, jelikož ji tým musí provést za letu, kdy je letadlo ve výšce 12 kilometrů nad zemí.

Policajt v Beverly Hills: Axel F

Netflix nabízí kromě nejnovějšího dílu o policajtovi z Beverly Hills i první a druhý díl. Poslední díl je natočen 40 let od prvního, ale na Eddiem Murphy to skoro nejde znát. Jako Axel Foley se opět vydá do Beverly Hills, aby ochránil svoji dceru, která je v nebezpečí. Ačkoliv se děj odehrává v současnosti, nádech osmdesátek rozhodně uvidíte. Axel totiž opět bude ničit veřejný majetek a dostávat se na místa, kde jsou dnes již běžně kamery. A nechybí ani klasický soundtrack, který vás bude doprovázet celým filmem.

Kingsman

V nabídce je jak první, tak i druhý díl. Pokud můžeme doporučit, podívejte se na oba. V prvním díle s podnadpisem Tajná služba uvidíte Tarona Egertona, jak prochází výcvikem tajné služby Kingsman. Nechybí ani Colin Firth, který ho naučí džentlmenským způsobům. V druhém díle Zlatý kruh bude muset Eggsy (Egerton) zachránit celou tajnou službu Kingsman, jejíž základna byla zničena. A aby to zvládl, musí požádat o pomoc tajnou americkou službu.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze