Novinky na streamu: Komiksový Tučňák a bizarní černá komedie Medvěd na koksu

Novinky pro tento týden na Netflixu a Maxu
Novinky na streamu: Komiksový Tučňák a bizarní černá komedie Medvěd na koksu
Fotografie: Tereza Lásková, fZone.cz
  • Max uvedl nový seriál Tučňák, který se odehrává v Gotham City
  • Netflix nabízí komediální drama Muž jménem Otto
  • A podívat se můžete i na dokument o útěku z vězení

Začíná nový týden a s ním přinášíme i novinky, které uvedou streamovací platformy Netflix a Max. Vybrat si můžete z thrilleru, komedie, dokumentu a seriálu podle komiksu. Zvolit si tak můžete podle toho, co zajímá vás.

Medvěd na koksu

Přírodní rezervace jsou většinou vhodným místem pro rodinný výlet. Jenže když do rezervace spadne z letadla několik balíků koksu, které najde medvědice, obyčejná procházka se mění na boj o přežití. Navíc když se po lese pohybují dealeři, kteří se snaží kokain najít. Nikdo před medvědicí není v bezpečí a aby přežil, bude se muset schovat. A nebude nouze ani o vtipné okamžiky, o které se postará právě všudypřítomný kokain. Na snímek, který se inspiroval skutečnou událostí, se můžete podívat od úterý na Netflixu.

Meg 2: Příkop

Jason Statham bude muset znovu zachránit lidi před megalodony. Tentokrát meg unikne z rezervace ve chvíli, kdy Jonas s dalšími několika kolegy jedou prozkoumat Mariánský příkop. Podaří se jim uniknout přes termální vrstvu, jenže zde se nacházejí ještě větší dva megové. Na dně navíc objeví nelegální těžební operace. Tým se tak bude muset dostat znovu na povrch, jenže při návratu dojde k vynoření megů, ale i dalších dávných zvířat, která budou ohrožovat lidi na ostrově, kde tráví dovolenou. Akční film bude dostupný od neděle na Netflixu.

Meg 2: Příkop

Tučňák

Max každé pondělí uvede nový díl seriálu Tučňák, který sleduje Oswalda Cobblepota, jenž chce po smrti Carmina Falconeho – krále podsvětí, převzít nadvládu. Nejprve se ale bude muset zbavit právoplatných nástupců – Carminových dětí. Seriál se odehrává v komiksovém městě Gotham City, které znáte z filmových ság o Batmanovi.

Zmizení z vězení: Láska na útěku

Ve středu Netflix uvede dokumentární film o dvojici, která pocházela z jiných poměrů, ale zamilovala se do sebe. Vicky Whiteová pracovala ve vězení, kde se zamilovala do o 20 let mladšího vraha, který čekal na soud. Aby mohl být pár spolu, vymyslela Whiteová útěk. Když jej měla vézt autem na vyšetření, pomohla mu z vězení utéct, a tak začal hon na dopadení dvojice.

Muž jménem Otto

Od úterý se můžete podívat na komediální drama s Tomem Hanksem. Otto Anderson je mrzout, který po smrti manželky žije sám a nemá už pro něj život žádný smysl. Jeho nepřátelskost ke všem sousedům se změní ve chvíli, kdy se vedle něj nastěhuje rodina s malými dětmi a postupně se začnou přátelit. Marisol jej totiž přinutí vidět život z té lepší stránky a Otto znovu získá rodinu, pro kterou má smysl žít.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze