Víkendové novinky: Skutečný příběh vraždících monster a mysteriózní horor

Na co se o víkendu podívat na Netflixu a Maxu
Víkendové novinky: Skutečný příběh vraždících monster a mysteriózní horor
Fotografie: Tereza Lásková, fZone.cz
  • Netflix uvedl nový dokument o sériových vrazích Menéndezových
  • Podívat se můžete i na drama Jeho tři dcery
  • A Max nabízí seriál Tučňák, který se odehrává v Gotham City

I tento týden si pro nás streamovací platformy nachystaly novinky, které byste si neměli nechat ujít. Netflix uvedl minisérii o bratrech Menéndezových, kteří zabili své rodiče. Podívat se můžete i na drama o třech sestrách, které se sešly, aby strávily poslední dny s umírajícím otcem. A Max nabízí nový seriál Tučňák, který se odehrává v Gotham City.

Někdo klepe na dveře

Dva otcové, kteří adoptovali dceru, se vydají na prázdniny do lesa do chaty, která je daleko od civilizace. Dcera Wen si hraje před chatou a chytá kobylky, ale najednou se objeví cizí muž a začne si s ní vykládat. Zanedlouho on a další tři lidé jsou u nich v chatě a žádají po nich, aby se jeden z nich obětoval pro dobro lidstva. Nejprve se zdá, že jde o nějakou sektu, která věří v nesmyslné předpovědi. Postupně se ale proroctví začnou vyplňovat. Otázkou ale zůstává, zda je někdo schopen zemřít, nebo nechat vymřít lidstvo.

Monstra: Příběh Lylea a Erika Menéndezových

Na Netflix dorazil po Dahmerovi další seriál o sériových vrazích. Tentokrát půjde o příběh bratrů Menéndezových, kteří chladnokrevně zavraždili své rodiče, aby si užili jejich peníze a majetek. Několik měsíců po vraždě jsou ale zatčeni a čekají na soud. Ačkoliv je jasné, že rodiče zavraždili, snaží se u soudu trest snížit tím, že tvrdí, že je otec zneužíval a matka tomu jen přihlížela. Jak celý soud probíhal a jaký trest si nakonec bratři vyslechli, se dozvíte v devítidílné minisérii.

Co dál? Budoucnost podle Billa Gatese

Co dál? Budoucnost podle Billa Gatese

Netflix uvedl nový pětidílný seriál s Billem Gatesem, který vám přiblíží aktuální problémy lidstva. Z jeho pohledu tak uvidíte, jaký má názor na umělou inteligenci a k čemu lidem může být prospěšná. Také se zaměří na globální oteplování a snižování emisí, neustále rozšiřující se nůžky mezi chudými a bohatými, a také na nakažlivé choroby, které by mohly být vymýceny za pomoci nejnovějších technologií.

Jeho tři dcery

Tři dospělé dcery se sejdou v otcově bytě, kde dožívá. Rachel bydlela s otcem celou dobu a jediné, co ji zajímá, je kouření trávy. Katie je praktická a bere věci tak, jak jsou. Christina je naopak velmi citlivá a snaží se všem vyhovět. Dcery přijely, aby se rozloučily s otcem, který umírá. Během jejich soužití tak na povrch vyplouvají jejich vzájemné neshody, ale zároveň i jejich sourozenecká láska.

Tučňák

Max uvedl nový seriál s Colinem Farrellem, který vás jako Oswald (Oz) vezme do komiksového Gotham City. Nečekejte ale Batmana – tentokrát se bude bojovat v podsvětí o to, kdo převezme nadvládu nad celým městem. A právě Oz chce vládnout celému Gothamu, jenže aby se tak stalo, musí nejdříve zabít všechny ostatní nástupce po zemřelém králi podsvětí.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze