Netflix představil nový seriál Kaleidoscope. Čím se liší od ostatních?

Netflix představil nový seriál Kaleidoscope. Čím se liší od ostatních?
Fotografie: Netflix
  • Jednotlivé epizody si můžete pustit v jakémkoli pořadí a pokaždé vám příběh bude dávat smysl
  • Kaleidoskop můžete sledovat už nyní na Netflixu

Na Nový rok Netflix uvedl nový americký seriál Kaleidoskop (Kaleidoscope). V jedné věci se ale od ostatních liší. Podle independent.co.uk si můžete epizody pustit v jakémkoli pořadí a pokaždé vám bude dávat smysl.


Kriminální drama, jehož autorem je Eric Garcia, sleduje skupinu mistrných zlodějů, kteří se připravují ukrást 7 miliard dolarů. Co však diváky na tomto seriálu zaujme nejvíc, je fakt, že série byla natočena tak, aby mohli všech osm epizod sledovat v pořadí, jaké si sami určí a příběh bude stále dávat smysl. Netflix uvedl, že pořadí, ve kterém budou diváci jednotlivé díly sledovat, ovlivní jejích pohled na příběh, postavy a celou loupež. Epizody jsou pojmenovány podle barev a seřazeny chronologicky v pořadí žlutá, zelená, modrá, oranžová, fialová, červená, růžová a bílá. Ale divák se může rozhodnout, jakým dílem začne. Můžete seriál sledovat od konce na začátek, záleží na vás.

V hlavní roli se představí herec Giancarlo Esposito, kterého můžeme znát například ze seriálu Perníkový táta (Breaking Bad). V dalších rolích hrají Paz Vega, Tati Gabrielle, Niousha Noor, Stacey Oristano, Hemky Madera, Jordan Mendoza, Rufus Sewell, Robinne Lee a Jai Courtney, jehož si můžeme pamatovat ze snímku Sebevražedný oddíl (The Suicide Squad).


Vzhledem k tomu, že existuje 5 040 možných kombinací, ve kterých můžeme Kaleidoskop sledovat, rozpoutal rozsáhlé diskuze na Twitteru. Mnoho lidí se ptalo na nejlepší pořadí pro sledování seriálu. Lidé si navzájem radili, které pořadí přinese nejlepší zážitek ze sledování.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze