Netflix posunul premiéru šesti filmů na příští rok

Netflix posunul premiéru šesti filmů na příští rok
Fotografie: unsplash.com
  • Důvodem je i stávka spisovatelů a herců v Hollywoodu, kteří chtějí lepší podmínky
  • Déle budeme muset počkat na film Damsel, Rodinná záležitost, Lift a další
  • V tomto roce ale Netflix uvede ještě několik titulů

Netflix odsunul premiéru u šesti filmů, které měly vyjít původně ještě letos, na příští rok. Pokud jste tedy čekali na některé z uvedených filmů, bohužel si na ně ještě nějakou chvíli počkáte. Posunutí má nejspíše co dočinění se stávkou spisovatelů i herců v Hollywoodu, která ochromila celý filmový svět. A dotkla se i Netflixu, který má většinou v záloze připravený obsah, což ukázal podle screenrant.com v roce 2020, kdy se všechno natáčení kvůli covidu zastavilo, ale Netflix stále vydával nové tituly.

Na příští rok se odložil film Damsel (Slečna), který měl mít původně premiéru 13. října. Nové datum premiéry zatím nebylo oznámeno. Ve fantasy filmu uvidíme Millie Bobby Brown, která si zahraje princeznu Elodie. Odsunula se také premiéra filmu Rodinná záležitost (A Family Affair), která se měla vysílat podle whatsonnetflix.com od 17. listopadu. Zde uvidíme v hlavních rolích Nicole Kidman, Zaca Efrona a Joey King.

Dalším snímkem je komedie Výtah (Lift), který měl vyjít už tento měsíc, ale nakonec jej můžeme sledovat od 12. ledna 2024. Film Hráči (Players) měl vyjít letos na podzim, ale nakonec vyjde až v roce 2024. Kdy zatím nebylo uvedeno. Na příští rok se také odložil životopisný film Shirley, který pojednává o Shirley Chisholm. Posledním snímkem je pak kosmonaut (spaceman), ve kterém hraje Adam Sandler Jakuba, který se stane prvním českým astronautem. Sci-fi drama zatím nedostalo přesné datum premiéry.


Některé filmy ale svoji letošní premiéru stále stihnou. Patří mezi ně The Fall of the House of Usher, Spy Kids: Armageron, Chicken Run: Dawn of the Nugget (Slepičí úlet) a Rebel Moon. Zda si tituly premiéru pro letošní rok udrží, nemůže nyní asi nikdo s jistotou říci, jelikož pokud budou stávky za lepší podmínky pro herce pokračovat, může se vše ještě změnit.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze