Netflix do nabídky přidal nový český film Známí neznámí

Netflix do nabídky přidal nový český film Známí neznámí
Fotografie: CinemArt
  • Snímek přišel do kin 31. března 2022
  • Film natočila režisérka Zuzana Marianková
  • V hlavních rolích se představili Táňa Pauhofová, Klára Issová, Martin Hofmann, Tomáš Měcháček, Tomáš Maštalír, Petra Polnišová a Sväťo Malachovský

Netflix ve středu zařadil do své nabídky český snímek s názvem Známí neznámí, který přišel do kin v letošním roce. Česko-slovenská komedie, kterou natočila režisérka Zuzana Marianková, byla uvedena v kinech 31. března 2022. Snímek byl natočen podle italské předlohy s názvem Naprostí cizinci od režiséra Paola Genovese. Scénárista Petr Jarchovský dialogy upravil, aby snímek zaujal české publikum.

Děj nás zavede do silvestrovského večera, kdy se parta kamarádů sejde u jednoho z párů doma, aby společně přivítali Nový rok. Všichni se znají už roky a na společnou oslavu se těší. Začátek večera se nese v klidném duchu. Až do té doby, dokud někdo nepřijde s nápadem na zcela nevinnou hru – dají mobilní telefony na stůl, nahlas budou se všemi ostatními sdílet zprávy a hovory budou dávat na hlasitý odposlech. Nemají před sebou přece žádná tajemství. To, co během večera vyplave na povrch, udělá z nejlepších přátel spíše cizince. A jak je možné, že jediný člověk, který hrát nechce, je nakonec ten, který před nikým nemá žádná tajemství?


V hlavních rolích uvidíme Táňu Pauhofovou, Kláru Issovou, Martina Hofmanna, Tomáše Měcháčka, Tomáše Maštalíra, Petru Polnišovou, Annu Kadeřávkovou a Sväťu Malachovského. Všichni herci předvedli vynikající výkony. Jednu z hlavních rolí měl ztvárnit Vojtěch Kotek, ale před začátkem natáčení měl vážnou dopravní nehodu, tak byla role nabídnuta Tomášovi Měcháčkovi. Premiéra měla původně proběhnout už na konci roku 2020, ale kvůli pandemii koronaviru byla kina zavřená, tak bylo datum vydání přesunuto na únor 2021. Ale i v té době byla kina zavřená, takže došlo k dalšímu odložení premiéry. Snímek diváky baví od začátku až do konce a pokud jste neviděli žádnou verzi z jiných zemí, čeká vás i pár překvapivých odhalení. Zpříjemněte si vánoční čas s novým snímkem Známí neznámí, který je právě teď dostupný na Netflixu.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze