Netflix vydal první teaser na pokračování hitu Hra na oliheň

Netflix vydal první teaser na pokračování hitu Hra na oliheň
Fotografie: Netflix
  • V pokračování se vrátí Gi-hun a maskovaný záporák, který si říká Front Man
  • Na druhé sérii bude opět pracovat tvůrce Dong-hyeok Hwang
  • Kdy druhé série vyjde zatím nevíme

Netflix vydal první teaser na pokračování úspěšného korejského seriálu Hra na oliheň (Squid Game). Režisér a scénárista Dong-hyeok Hwang slibuje divákům zcela novou hru. Prozradil také, že se v druhé sérii vrátí hráč s číslem 456 Gi-hun a maskovaný záporák, který si říká Front Man. Pravděpodobně znovu uvidíme také záhadného muže v obleku, který hledal hráče do Squid Game. S Gi-hunem si zahrál hru ddakji, díky tomu se dostal do hry. Zatím nebylo ohlášeno datum, kdy se druhá série začne natáčet, stejně jako to, kdy vyjde.


Hra na oliheň vyšla na Netflixu 17. září 2021 a hned se stala celosvětovým hitem. Ovládla žebříčky sledovanosti po celém světě a stala se nejsledovanějším seriálem Netflixu všech dob.


„Trvalo 12 let, než jsem první sérii Squid Game přivedl v loňském roce k životu. Ale trvalo pouhých 12 dnů, než se Squid Game stala nejpopulárnějším seriálem Netflixu. Jako scénárista, režisér a producent seriálu velmi děkuji fanouškům po celém světě,“ napsal tvůrce v dopise fanouškům na Twitteru.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze