Nová kreditní karta Applu je velmi citlivá, v peněžence byste ji nosit neměli

9
Nová kreditní karta Applu je velmi citlivá, v peněžence byste ji nosit neměli
Fotografie: Apple
  • Apple uživatelům v USA zpřístupnil svou kreditní kartu
  • Ta je na první pohled luxusně vypadajícím doplňkem
  • Právě kvůli tomu je však velmi citlivá a nelze ji nosit obvyklým způsobem

Apple s velkou slávou zpřístupnil uživatelům v USA svou novou kreditní kartu, která je určena jako doplněk k Apple Peněžence a dosáhnou na ni všichni uživatelé kompatibilních iPhonů. Stejně jako všechny ostatní produkty, i samotná karta je v rámci designu dovedena k pomyslné dokonalosti. Lesklé titanové tělo krásně ladí s ostatními produkty. Tělo karty je však nanejvýš citlivé a samotný Apple majitelům doporučuje, aby svou Apple kartu uložili do obalu, kapsy či peněženky z měkkých materiálů.

V praxi to znamená, že se ke kartě od Applu musíte chovat diametrálně odlišně, než k jakýmkoliv jiným kartám. Pokud byste Apple kartu dali k vašim dalším kartám, hrozí její rychlé poškrábání, čímž samozřejmě utrpí design. Nedoporučuje se kartu nosit ani v běžné kožené peněžence, neboť by mohlo dojít k ušpinění. Tentýž problém nastane, pokud budete kartu přenášet v džínách. Opět bude záhy obarvena.

S předstihem mohli kartu využívat zaměstnanci Applu, přičemž jeden nejmenovaný na Twitter napsal, že po dvouměsíčním používání není karta zdaleka tak pěkná jako první den. Závěrem je ale nutné dodat, že špatným zacházením utrpí vždy pouze vzhled. Na funkčnost nebudou mít kosmetické nedostatky žádný vliv.

Diskuze ke článku
Mio
Je zřejmě tak titanová, jak je krycí sklo fotoaparátu safírové :D
Pepe
To je fakt marný počin... Dobrý design musí být i funkční.
Doporučuji se podívat na titanové hodinky, jak vypadají po měsíci opatrného nošení - je to prostě měkký materiál. Svého času seiko přišlo s "dia shield", ale o moc lepší to není.
Luboš
A mohu jí i používat? Nebo jí mám mít jenom na výstavu? Proč ji neudělali z materiálu který bude i funkční a bude použitelný? Další paskvil,k ničemu,on ten plast má něco do sebe. Ale je to Apple a žen přece nedělá nic špatného,a ovce to budou chtít. Apple zase chtěl být in a jaksi se to nepovedlo,no 5 let a japku ;) zase už neuslyšíme.
lesov
Proč jí, proboha nebo probiotika?, neudělali z plastu?!
Plasty jsou úplně všude, dají se zadarmo nasbírat a vydrží několik miliard let!
O titanu se ví, že nic nevydrží. Titan poškodí i mírný vítr například.
Já trouba jsem si jednou koupil hlavové složení na kolo asi za 15 tisíc a než jsem ho vyndal z krabičky a vybalil z plastových obalů, tak bylo úplně zničený.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze