Novinky týdne: Zombií apokalypsa ve filmu Venku a Tučňák – král podsvětí

Novinky pro tento týden na Netflixu a Maxu
Novinky týdne: Zombií apokalypsa ve filmu Venku a Tučňák – král podsvětí
Fotografie: Tereza Lásková, fZone.cz
  • Na Maxu se můžete podívat na mysteriózní thriller Tajemství jezera Caddo
  • Netflix nabízí hororový postapokalyptický film
  • A v nabídce je i dokumentární seriál o usvědčených vrazích

Začíná nový týden a jako každé pondělí, i dnes vám přinášíme tipy na novinky tohoto týdne, které můžete zhlédnout na Netflixu a Maxu. Jako každé pondělí je na Maxu dostupný další díl seriálu Tučňák, ale do nabídky přibyl také mysteriózní thriller. Netflix začíná také postupně přidávat filmy, které se hodí k Halloweenu, a tak je v nabídce zombie horor a dokument o vrazích.

Tučňák

Na Maxu je od dnešního dne dostupný čtvrtý díl seriálu z komiksového světa. Ozz se snažil hrát na obě strany a jak se dalo čekat, obě znepřátelené rodiny se o tom dozvěděly. Ozz ale unikl díky Vickovi, který ho přijel zachránit. Čtvrtý díl ale ukáže jen minimum a vrátí se zpět do doby, kdy Ozz dělal Sofii řidiče a postupně se dozvídal více o tom, co se v podsvětí děje. Odhalí se také, proč musela Sofia do léčení, co příšerného tam prožívala a jak dlouho tam nakonec musela zůstat.

Spravedlnost

Od středy se můžete na Netflixu podívat na polské drama. Film se odehrává na začátku 90. let, kdy došlo k vykradení banky a policie si neví s případem rady. Je tak povolán detektiv, který byl dříve propuštěn a tohle je jeho šance napravit si reputaci a vrátit se do práce. Nemá ale na odhalení případu moc času, a tak musí gang odhalit co nejdříve.

Spravedlnost

Tajemství jezera Caddo

Na Maxu se můžete podívat na nový mysteriózní thriller, který vás bude držet dlouho v napětí. V malém městečku, které se nachází uprostřed mokřadů, se ztratí osmiletá dívka. Okamžitě po ní začnou lidé pátrat, ale při hledání se začnou někteří přemisťovat v čase, a to i o desítky let. Záhadná zmizení z předchozích let tak začínají dávat smysl a nakonec i to, kdo je vlastně ztracená dívka. Jenže o místě, které vás vezme do jiné doby, ví jen pár lidí.

Venku

Od čtvrtka se můžete na Netflixu podívat na apokalyptický film, kdy Zemi ovládli zombíci a všichni přeživší se jim musí postavit. Film sleduje čtyřčlennou rodinu, která utíká na odlehlou farmu, kde dříve otec bydlel. Zde chtějí žít o samotě, kde bude nejmenší pravděpodobnost napadení. Jenže během toho, co si myslí, že jsou všichni v bezpečí, začnou vyplouvat na povrch tajemství rodiny.

Já jsem vrah

Od středy bude na Netflixu dostupná už pátá řada dokumentárního seriálu, který se v každém díle zaměří na jednoho vraha. Odsouzení převypráví svůj příběh tak, jak jej vidí oni. Někteří svůj čin připisují sebeobraně, jiní svého činu nelitují. Každý vrah má ale ke svému případu co říct a někteří jsou stále přesvědčeni o své nevinně.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze