Pátá a poslední řada seriálu You se začne natáčet už na jaře

Pátá a poslední řada seriálu You se začne natáčet už na jaře
Fotografie: Netflix
  • Natáčet se bude v New Yorku od března do srpna
  • Pátou řadu by tak Netflix mohl uvést na začátku roku 2025
  • Jaký bude konec Joea, je nejasné

Seriál Ty (You) na Netflixu patří mezi ty nejoblíbenější, ale i tyto seriály musí jednou skončit. Kvůli stávce Hollywoodu, která probíhala minulý rok několik měsíců, se odložilo i natáčení nové řady You. A podle whatsonnetflix.com se začne v New Yorku natáčet už na jaře a probíhat bude až do srpna. Otázkou však zůstává, kdy bude premiéra uvedena na Netflixu. Pokud bychom se řídili podle natáčení předchozí řady, která probíhala prakticky ve stejné období, mohla by být první část dostupná v únoru 2025. Stejně jako všechny ostatní řady, i tato by měla mít 10 dílů.

Co od poslední série čekat?

Hlavní postava Joe zabil od první řady už nespočet lidí, kteří mu stáli v cestě, nebo kteří odhalili jeho tajnou místnost původně určenou pro knihy. Postupně také vystřídal několik přítelkyň, které „omylem“ zavraždil, jelikož zjistily, co je zač. Ačkoliv na konci třetí série to vypadalo, že se přemístil do Paříže, ve čtvrté sérii se Joe objevil v Londýně, kde chtěl začít znovu. Vyučoval na místní škole a našel si i přítelkyni Kate, která má prakticky neomezený přístup k penězům. Díky tomu se také dostal do světa bohatých.

Aby předešel prozrazení, vzal si i novou identitu a jmenoval se Jonathan Moore. Neustále ho však pronásledovala tajemná osoba, která mu byla nepřetržitě v patách. Vždy věděla, kde přesně se nachází, zasílala mu zprávy a oběvovala se i u něj v bytě. Jak se ale dozvíme na konci čtvrté série, celou dobu si jej Joe pouze představoval.


Jelikož se Joe s Kate vrátí zpět do New Yorku, dá se předpokládat, že se objeví i někdo z jeho minulosti. Je jasné, že při pohledu na Joea se mísí myšlenky mezi tím, že je to sériový vrah, ale na druhou stranu se snaží přece jen najít lásku. Je tak několik možností, jak poslední série skončí. Může ho dostihnout jeho minulost a vše skončí jeho zatčením, případně jeho smrtí, anebo se mu opět podaří utéct, než dojde k jeho odhalení.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze