Pátá série Stranger Things posune děj o několik let dopředu

Pátá série Stranger Things posune děj o několik let dopředu
Fotografie: Netflix
  • Natáčení ještě nezačalo, tvůrci stále pracují na čtvrté sérii
  • Děj se posune v čase, protože mladí herci vypadají daleko starší než jejich postavy
  • Páté série se fanoušci dočkají nejdříve na konci roku 2023

První část čtvrté série Stranger Things aktuálně kraluje mezi nejsledovanějšími seriály na Netflixu. Skalní fanoušci už netrpělivě čekají na část druhou, která vyjde 1. července 2022. Tvůrci Matt a Ross Dufferovi se už připravují na natáčení páté a zároveň poslední série.


„Nejsem si jistý, zda jsme připravení už říct datum zahájení natáčení. Ale spoustu věcí už je nachystaných,“ uvedl Matt Duffer v rozhovoru pro tvline.com. Jednu věc ale tvůrci prozradili. Vzhledem k tomu, jak rychle mladí herci dospívají, bude v páté sérii větší skok v čase. „Jsem si jistý, že uděláme skok v čase,“ dodal tvůrce.

Matt a Ross Dufferovi stále ještě pracují na posledních dvou dílech čtvrté série, které budou opravdu dlouhé. Každý z těchto dílů bude mít necelé dvě hodiny. Bratři Dufferovi slibují masivní zážitek. „Věřte tomu, nebo ne, ale stále pracujeme na čtvrté sérii. Snažíme se dokončit poslední dvě epizody. Bude to masivní,“ řekl Matt Duffer. A kdy se fanoušci poslední série dočkají? Podle cosmopolitan.com natáčení čtvrté řady skončilo v září 2021, série pak vyšla koncem května 2022, takže přibližně o osm měsíců později. V závislosti na tom, kdy produkce páté řady začne a skončí, to vypadá, že potenciální datum vydání by mohlo být nejdříve na konci roku 2023.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze