Podívejte se, jak vypadá pouzdro k Instax Square SQ1

Podívejte se, jak vypadá pouzdro k Instax Square SQ1
Fotografie: Kristýna Dvořáčková, fZone.cz
  • Pouzdro na Instax Square SQ1 je vhodné na výlety i pro uložení fotoaparátu doma
  • Při pořizování snímků nemusíte Instax z pouzdra vyjímat
  • Pouzdro si můžete pořídit ve stejné barevné variantě jako fotoaparát

Do redakce nám dorazilo dlouho očekávané pouzdro na fotoaparát Instax Square SQ1, který jsme pro vás na podzim testovali. Pouzdro má nastavitelný ramenní popruh, takže vás jeho nošení nebude obtěžovat ani na delších výletech. Ideální je i rozměry 155 × 140 × 95 mm. Překvapilo nás lehkostí. Obal je vyrobený z kvalitní PU kůže, která ve velmi příjemná na dotek. Uvnitř pouzdra je polstrování, takže se Instax bude mít jak v bavlnce.

Fotoaparát do pouzdra skvěle sedne, takže se nemusíte bát, že by při pádu utrpěl újmu. Když se rozhodnete pořídit snímek, stačí vrchní část pouzdra odklopit a Instax je připraven k focení. Žádné složité rozdělávání nebo snad sundávání části pouzdra vás nečeká. A pokud budete fotoaparát v pouzdře nechávat dlouhodobě, bude chráněn i před prachem.

Nám do redakce dorazilo pouzdro v cihlově oranžové, ale vy si ho můžete pořídit i v křídově bílé nebo ledovcově modré za 499 Kč.

Pokud vlastníte Instax Square SQ1, tato investice se určitě vyplatí. Na výletech vás nebude nošení fotoaparátu obtěžovat a doma bude mít v pouzdře svoje vlastní místo.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze