Fujifilm představil novou tiskárnu instax Square Link s funkcí rozšířené reality

Fujifilm představil novou tiskárnu instax Square Link s funkcí rozšířené reality
Fotografie: Fujifilm
  • Tiskárna instax Square Link se v Česku začne prodávat 16. listopadu 2022 za 3 699 Kč
  • Bude dostupná ve dvou barevných provedeních
  • Dokáže tisknout fotky ve čtvercovém formátu
  • Fotky můžete před tiskem upravit v aplikaci, která nabízí několik nových funkcí

Společnost Fujifilm představila tiskárnu instax Square Link určenou pro rychlý tisk fotografií ze smartphonu. Square Link je nejnovější člen řady tiskáren instax Link a dokáže tisknout fotky ve čtvercovém formátu instax Square, který má 1,5krát větší plochu než klasické filmy instax mini. Tiskárna instax Square Link se v Česku začne prodávat 16. listopadu 2022 za 3 699 Kč s DPH a bude dostupná ve dvou barevných provedeních – Ash White (bílá) a Midnight Green (zelená).

Square Link nabízí řadu nových, jedinečných funkcí, které mají podpořit kreativitu tvůrců, včetně AR Print (rozšířené reality) a Instax Connect. Tyto funkce umožňují fanouškům instantních fotek a tisku z mobilu sdílet své snímky zcela novými způsoby. Stejně jako všechny předchozí tiskárny instax Link zvládne i Square Link ozdobit fotky nespočtem šablon, rámečků, digitálních samolepek nebo tiskových režimů přímo v intuitivní mobilní aplikaci, která je k dispozici zdarma pro telefony se systémy Android (ke stažení v obchodě Google Play) i iOS (v App Store). To vše usnadňuje sdílení fotek, práci s tiskárnou a zvyšuje kreativitu jejích uživatelů.

Instax Square Link

Hlavní funkce tiskárny Square Link

AR (Augmented Reality) Print


Square Link nabízí možnost přidávat do fotek funkce rozšířené reality, včetně speciálních efektů, textu, obrázků, barevných pozadí, kreseb a animací. QR kód vytištěný na fotografii odemkne obsah v rozšířené realitě, který si pak uživatelé mohou zobrazit pouhým naskenováním kódu pomocí telefonu.

Instax Connect


Funkce Instax Connect dostupná v aplikaci Square Link umožňuje digitálně sdílet snímky instax. Stačí vybrat snímek ze smartphonu, přidat textový obsah a/nebo efekty a odeslat ho na libovolné připojené zařízení (např. smartphone, tablet atd.). Uživatelé mohou ke svým snímkům přidávat text a dostávat textové odpovědi přímo na snímek. Příjemci, kteří jsou rovněž uživateli aplikace Square Link, mohou dokonce vytisknout kopii obrázku s textem nebo bez něj.

Instax Square Link

Možnost přizpůsobení snímků instax pomocí obrazových režimů, designových rámečků a samolepek


Stejně jako všechny předchozí tiskárny řady instax, i Link obsahuje také Square Link řadu šablon rámečků, digitálních samolepek a možností tiskových režimů, které umožňují tvůrcům snímky kreativně vylepšit. Uživatelé si mohou zvolit ze dvou tiskových režimů – INSTAX-Rich Mode pro syté barvy a INSTAX-Natural Mode pro klasický vzhled. Snímky ze smartphonu lze také vylepšit pomocí uměleckých filtrů nebo úpravou jasu, kontrastu a sytosti snímku. Uživatelé aplikace Square Link mohou spojit až devět snímků do jedné tiskové koláže.

Lehká a rychlá


Kompaktní a lehká tiskárna Square Link přenese fotku z telefonu uživatele prostřednictvím bezdrátové technologie Bluetooth a zahájí tisk přibližně za 12 sekund. Podporuje nepřetržitý tisk a je schopna vytisknout až 100 snímků na jedno nabití.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze