Tipy na víkendové sledování: Emily in Paris pro romantiky a horor pro odvážné

Na co se o víkendu podívat na Netflixu a Maxu
Tipy na víkendové sledování: Emily in Paris pro romantiky a horor pro odvážné
Fotografie: Tereza Lásková, fZone.cz
  • Netflix nabízí prvních pět dílů čtvrté série Emily in Paris
  • Podívat se můžete také na dokument o vraždě těhotné ženy
  • A Max nabízí seriál, kde uvidíte zločince, kteří páchají své zločiny nazí

Blíží se víkend a pravděpodobně deštivý. Pokud si chcete odpočinout od horkých letních dní, můžete si pustit televizi a strávit u ní klidně celé odpoledne. Ti, kteří čekali na čtvrtou řadu Emily in Paris, se konečně dočkali. Ale v nabídce je toho mnohem více.

Americká vražda: Laci Petersonová

V prosinci roku 2002 zmizela beze stopy Laci Petersonová, která byla v osmém měsíci těhotenství. Rozběhlo se tak pátrání, kdy se ji kromě policie snažili najít i všichni obyvatelé města. Podezření brzy padlo na jejího muže Scotta, který byl v době zmizení na rybách. Jeho výpověď dávala zpočátku policii smysl, ale postupem času některé informace neseděly a policie se na něj zaměřila. Nakonec byl odsouzen za její vraždu, avšak dodnes tvrdí, že je nevinný.

Emily in Paris

Prvních pět dílů ze čtvrté série můžete zhlédnout právě teď. Třetí série skončila rozchodem jak Emily s Alfiem, tak Camille s Gabrielem. Camille oznámila těhotenství, a tak se Emily nechce zaplést s Gabrielem. Zároveň se snaží urovnat vztah s Alfiem, který ale vypadá, že o ni už nemá zájem. Jenže jak to tak bývá, vše je úplně jinak a Emily se bude muset nakonec rozhodnout, koho opravdu miluje.

Emily in Paris

Na dvorku je divočina

Kratší dokument o přírodě okolo nás, který je vhodný i pro větší děti. Dospívající dívka popisuje, jak funguje příroda okolo nás – na dvorku, v lese i v tújích. Od jara až do zimy vás provede cyklem, který zažívají všechna zvířata na světě. Uvidíte tak mloky, kachny, srny a další zvířata, jak se starají o své potomky a co vše musí mláďata v přírodě překonat, aby měla šanci přežít.

Nahé zločiny

Na Maxu si můžete pustit nový seriál, který ukazuje nejrůznější kriminální případy, jež mají jedno společné – obvinění provádějí své činy nazí. V celkem osmi dílech se tak můžete podívat, jak se nazí lidé vloupávají do domů, obchodů, ale také jak následně utíkají před dopadením po ulicích či se snaží ujet v hromadné dopravě, ale i v policejním autě.

M3gan

Horor, který zvládnou i ti, kteří tento žánr zrovna moc nemusí. Po autonehodě Cady přijde o oba rodiče a ocitne se u tety Gemmy. Ta pracuje pro firmu, jež vyrábí nejrůznější dětské hračky. Gemma vyrobí robotickou panenku Megan, která se má stát nejlepší kamarádkou dětí, a aby ji vyzkoušela, dá ji Cady. Zpočátku Megan poslouchá veškeré příkazy a pomáhá Cady vyrovnat se se smrtí rodičů, postupně si ale začne vytvářet vlastní pravidla a všichni okolo jsou v ohrožení.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze